- Hun har ikke en spiseforstyrrelse

Popstjernens koreograf langer ut mot skandalebok-forfatter.

IKKE SYK: Lady Gagas koreograf Laurieann Gibson avviser at popstjernen har en spiseforstyrrelse.  Foto: Stella Pictures
IKKE SYK: Lady Gagas koreograf Laurieann Gibson avviser at popstjernen har en spiseforstyrrelse. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga (24) har ikke bare fått oppmerksomhet for sine ekstravagante og PETA-kritiserte antrekk den siste tiden.

For to uker siden vekket det stor oppsikt, da Gagas tidligere manager David Ciemny lanserte boken «Poker Face: The Rise and Rise of Lady GaGa», hvor han hevdet at popstjernens radikale slanking og dietter førte til at hun måtte innlegges på sykehus hele seks ganger i løpet av ett år.

Ifølge Ciemny skal Gaga ha benyttet en rekke ekstreme dietter for å kvitte seg med vekt hun hadde lagt på seg gjennom frotsing. Og det hele skal altså ha blitt så ille, at popstjernen måtte hasteinnlegges inn på sykehus.

- Når jeg sier hun var syk, mener jeg fysisk og mentalt, sier Ciemny i boken.

Også andre kilder har bekreftet at det har vært et veldig stort press på popstjernen når det gjelder vekt og utseende, og at hun har utviklet en spiseforstyrrelse som følge av det.

- Presset på vekten hennes var veldig stort, har talentspeideren Wendy Starland, som møtte Gaga mens hun etablerte seg som artist, uttalt.

Gaga selv har hele tiden nektet for at hun har en spiseforstyrrelse, men har tidligere innrømmet at hun følger en svært streng diett for å opprettholde formen og figuren.

- Jeg er på en veldig streng popstjerne-diett. Jeg spiser ikke brød, kun grønnsaker og salat og fisk. Å spise på den måten er uansett best for meg, men på søndager spiser jeg av og til pasta. Tidsskjemaet mitt er så stramt at jeg ikke har så mye tid til å spise. Men jeg har langt fra noe spiseproblem, sa hun i et intervju i mai.

Nå mottar popstjernen også støtte fra sin kjente koreograf og dansetrener Laurieann Gibson.

I et ferskt intervju med Us Magazine formerlig fnyser Gibson av ryktene om at Gaga har en spiseforstyrrelse, og mener at Ciemny er en «drittsekk».

- Jeg vil bare si at det er latterlig. Hvorfor vil noen si noe slikt? Hun har ikke en spiseforstyrrelse, og den som sier det er en drittsekk. Sitér meg! Vi kjemper for våre drømmer. Det er ikke noe tull der. Den fyren som sier de tingene der har ingenting med Lady Gaga å gjøre, sier Gibson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


 LES OGSÅ: - Jeg ble kalt feit