SAMMEN PÅ DEN RØDE LØPEREN: Her er Angelina Jolie sammen med sin mor Marcheline Bertrand (t.v) og gudmor Jacqueline Bisset på premieren av Jolies film «Original Sin» i Los Angeles i 2001.

 Foto: REX/BEI/All Over Press
SAMMEN PÅ DEN RØDE LØPEREN: Her er Angelina Jolie sammen med sin mor Marcheline Bertrand (t.v) og gudmor Jacqueline Bisset på premieren av Jolies film «Original Sin» i Los Angeles i 2001. Foto: REX/BEI/All Over PressVis mer

- Hun har hatt et hardt og vanskelig liv

Angelina Jolies berømte gudmor sier skuespillerens privatliv har vært tøffere enn de fleste vet.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespillerveteranen Jacqueline Bisset (69) var en av de aller nærmeste vennene til Angelina Jolies (38) avdøde mor, Marcheline Bertrand.

I 2007 mistet Angelina mammaen sin, som hun hadde et svært nært forhold til. Moren døde av eggstokkreft - bare 56 år gammel.

For ett år siden slapp seksbarnsmoren sjokknyheten om at hun hadde fjernet begge brystene for å unngå utvikling av brystkreft. Dette fordi leger hadde oppdaget at Angelina hadde et «ødelagt» gen, kalt BRCA1, som dramatisk øker sjansen for å utvikle brystkreft og eggstokkreft.

GOD STØTTE: Siden 2005 har Jolie vært sammen med Brad Pitt. Her fra årets Oscar-utdeling. Foto: All Over Press
GOD STØTTE: Siden 2005 har Jolie vært sammen med Brad Pitt. Her fra årets Oscar-utdeling. Foto: All Over Press Vis mer

Til tross for alderen har 38-åringen også vært gjennom to skilsmisser, og i ti år hadde hun ingen kontakt med sin berømte far Jon Voight (75) etter at han uttalte at datteren led av «seriøse mentale problemer».

Får ros av gudmoren

Bisset, som vant Golden Globe i januar for sin rolle i «Dancing on the Edge», er gudmor til Jolie, og skryter av hvordan Hollywood-stjernen har klart å takle mange av utfordringene livet har gitt henne.

- Angelina er veldig selvstendig, men hun har hatt et hardt liv. Et vanskelig liv. Hun har mye bagasje og hun er veldig sterk, forteller hun i et intervju med The Independent.

- På filmsett er hun også veldig sterk. Jeg har kun filmet med henne i en liten rolle jeg hadde i «Mr. & Mrs. Smith». Det er vanskelig å forklare, men hun er veldig mektig selv om hun ikke viser frem det aspektet av seg selv akkurat nå. Hun er også veldig forsiktig og fredfull, sier Bisset om guddatteren sin.

Angelina, som har seks barn sammen med forloveden Brad Pitt (50), fortalte tidligere denne måneden at hun fremdeles har enda en operasjon hun må gjennom for å prøve å forhindre at hun blir rammet av kreft.

TRAVEL HVERDAG: Med de seks barna Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne og Knox er det nok å henge fingrene i på hjemmebane. Foto: FameFlynet
TRAVEL HVERDAG: Med de seks barna Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne og Knox er det nok å henge fingrene i på hjemmebane. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ: Angelina Jolie gjør som Pia Tjelta