Victoria Silvstedt:

- Hun har hatt englevakt

Victoria Silvstedt om morens dramatiske ulykke.

HAVNET PÅ INTENSIVAVDELINGEN: Svenske Victoria Silvstedt forteller i et nytt intervju at hun sender ekstra varme tanker i retning moren denne påsken. 

Foto: NTB Scanpix
HAVNET PÅ INTENSIVAVDELINGEN: Svenske Victoria Silvstedt forteller i et nytt intervju at hun sender ekstra varme tanker i retning moren denne påsken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I høst fikk den tidligere supermodellen Victoria Silvstedt (44) skrekkbeskjeden om at hennes mor, Ulla Silvstedt, hadde vært involvert i alvorlig trafikkulykke. I et nytt intervju med Svensk Damtidning, gjengitt av Expressen, forklarer 44-åringen nå hva som skjedde.

- Jeg vil gi et påskeegg med sjokoladehjerte til min mamma, som ble påkjørt av en bil i Florida i høst og som lå på intensivavdelingen i to uker.

- Hun måtte gjennom en hofteoperasjon og først nå har hun kunnet gå igjen uten rullator og stokk, sier Silvstedt.

- Ikke stol på noen

Modellen og tv-personligheten går ikke i ytterligere detalj om hendelsesforløpet, men tegner et bilde av at hennes mor var heldig som kom fra ulykken med livet i behold.

- Hun har hatt englevakt. Det kunne vært verre. Vær forsiktige når dere er ute og går i trafikken og stol ikke på noen som kjører, oppfordrer Silvstedt.

Saken fortsetter under:

Vis mer

Utro-avsløring

I løpet av de siste årene har 44-åringen opptrådt stadig mindre i rampelyset.

Ifølge Expressen har den tidligere modellen blitt forretningskvinne, og driver blant annet med kjøp og salg av eiendom, der millionavtalene har fått bred omtale i svenske medier.

I fjor fikk Silvstedt derimot oppmerksomhet av helt andre - og private - årsaker. Som kjent separerte hun seg fra ektemannen, den amerikanske journalisten Chris Wragge (48), i august 2007.

De to giftet seg i 2000, og Silstedt har aldri lagt skjul på at ekteskapet var preget av turbulens. Hva som var den konkrete årsaken til samlivsbruddet, ville modellen derimot ikke gå i detalj på - før hun i 2018 sjokkerte med utro-avsløring.

- Jeg framprovoserte skilsmissen, men beslutningen var ekstremt vanskelig å ta. Det tok meg tre år. Jeg var utro og han tilga meg alltid. Men jeg kunne ikke leve med å bedra ham. Vår separasjon er fortsatt en veldig mørk periode i livet mitt, sa hun, ifølge Aftonbladet.

Kjæreste-spekulasjoner

I etterkant av bruddet med Wragge, har Silvstedt vært særdeles ordknapp når det kommer til eget kjærlighetsliv. I flere år har det imidlertid versert rykter om hvorvidt hun har funnet lykken med den sveitsiske mangemillionæren, Maurice Dabbah (56).

I et intervju med Expressen i 2014 ble blant annet relasjonen dem imellom tatt opp av journalisten. Silvstedt kunne da bekrefte at hun hadde en ny kjæreste, men ønsket ikke å navngi vedkommende.

- Han ønsker ikke å være i mediene, og det kan jeg forstå og respektere. I Frankrike saksøker han aviser som tar paparazzibilder av ham, noe som er veldig bra. Nå har de sluttet å jage oss, fortalte hun.

Victoria Silvstedt gjorde for alvor sitt inntog i rampelyset i 1996, da hun stilte i Playboy og året etter ble kåret til årets «Playmate». Siden den gang har hun stilt opp for bladet en rekke ganger, og har ellers medvirket i noen få roller i kinofilmer, realityserier og ulike tv-program.

LES OGSÅ: - Håper ikke kjæresten din er sjalu, Victoria

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer