HAVNET PÅ INTENSIVAVDELINGEN: Svenske Victoria Silvstedt forteller i et nytt intervju at hun sender ekstra varme tanker i retning moren denne påsken. 

Foto: NTB Scanpix
HAVNET PÅ INTENSIVAVDELINGEN: Svenske Victoria Silvstedt forteller i et nytt intervju at hun sender ekstra varme tanker i retning moren denne påsken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Victoria Silvstedt:

- Hun har hatt englevakt

Victoria Silvstedt om morens dramatiske ulykke.

Publisert

I høst fikk den tidligere supermodellen Victoria Silvstedt (44) skrekkbeskjeden om at hennes mor, Ulla Silvstedt, hadde vært involvert i alvorlig trafikkulykke. I et nytt intervju med Svensk Damtidning, gjengitt av Expressen, forklarer 44-åringen nå hva som skjedde.

- Jeg vil gi et påskeegg med sjokoladehjerte til min mamma, som ble påkjørt av en bil i Florida i høst og som lå på intensivavdelingen i to uker.

- Hun måtte gjennom en hofteoperasjon og først nå har hun kunnet gå igjen uten rullator og stokk, sier Silvstedt.

- Ikke stol på noen

Modellen og tv-personligheten går ikke i ytterligere detalj om hendelsesforløpet, men tegner et bilde av at hennes mor var heldig som kom fra ulykken med livet i behold.

- Hun har hatt englevakt. Det kunne vært verre. Vær forsiktige når dere er ute og går i trafikken og stol ikke på noen som kjører, oppfordrer Silvstedt.

Saken fortsetter under:

Vis mer

Utro-avsløring

I løpet av de siste årene har 44-åringen opptrådt stadig mindre i rampelyset.

Ifølge Expressen har den tidligere modellen blitt forretningskvinne, og driver blant annet med kjøp og salg av eiendom, der millionavtalene har fått bred omtale i svenske medier.

I fjor fikk Silvstedt derimot oppmerksomhet av helt andre - og private - årsaker. Som kjent separerte hun seg fra ektemannen, den amerikanske journalisten Chris Wragge (48), i august 2007.

De to giftet seg i 2000, og Silstedt har aldri lagt skjul på at ekteskapet var preget av turbulens. Hva som var den konkrete årsaken til samlivsbruddet, ville modellen derimot ikke gå i detalj på - før hun i 2018 sjokkerte med utro-avsløring.

- Jeg framprovoserte skilsmissen, men beslutningen var ekstremt vanskelig å ta. Det tok meg tre år. Jeg var utro og han tilga meg alltid. Men jeg kunne ikke leve med å bedra ham. Vår separasjon er fortsatt en veldig mørk periode i livet mitt, sa hun, ifølge Aftonbladet.

Kjæreste-spekulasjoner

I etterkant av bruddet med Wragge, har Silvstedt vært særdeles ordknapp når det kommer til eget kjærlighetsliv. I flere år har det imidlertid versert rykter om hvorvidt hun har funnet lykken med den sveitsiske mangemillionæren, Maurice Dabbah (56).

I et intervju med Expressen i 2014 ble blant annet relasjonen dem imellom tatt opp av journalisten. Silvstedt kunne da bekrefte at hun hadde en ny kjæreste, men ønsket ikke å navngi vedkommende.

- Han ønsker ikke å være i mediene, og det kan jeg forstå og respektere. I Frankrike saksøker han aviser som tar paparazzibilder av ham, noe som er veldig bra. Nå har de sluttet å jage oss, fortalte hun.

Victoria Silvstedt gjorde for alvor sitt inntog i rampelyset i 1996, da hun stilte i Playboy og året etter ble kåret til årets «Playmate». Siden den gang har hun stilt opp for bladet en rekke ganger, og har ellers medvirket i noen få roller i kinofilmer, realityserier og ulike tv-program.

LES OGSÅ: - Håper ikke kjæresten din er sjalu, Victoria

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer