Kjetil Jansrud og Benedicte Isabel Mortensen:

- Hun har ham rundt lillefingeren

Letter på sløret om småbarnslivet.

VENTER NUMMER TO: Kjetil Jansrud og Benedecite Isabel Mortensen blir foreldre igjen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
VENTER NUMMER TO: Kjetil Jansrud og Benedecite Isabel Mortensen blir foreldre igjen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 ble det kjent at alipinist Kjetil Jansrud (37) hadde funnet lykken med Benedicte Isabel Mortensen. Tre år senere fikk barnet sitt første barn, datteren Frøya (2).

I fjor sommer kunne ettbarnsforeldrene gi hverandre sitt «ja» på Nøtterøy etter å ha vært «hemmelig» forlovet i ett år.

Lykken fortsetter inn i 2023. Tidligere denne måneden kunne ekteparet avsløre at de venter sitt andre barn. Da Se og Hør møtte duoen på Idrettsgallaen, åpnet de opp om tilværelsen som nygift.

DATER: Influenser Aurora Gude avslører hvordan det går på datingfronten for tiden. Video: Luna Lea. Reporter: Malin Haugan. Vis mer

- Lever på euforien

Mortensen kunne fortelle at bryllupet var nøye planlagt fra A til Å.

- Så ting gikk akkurat som vi ønsket. Det å gå opp kirkegulvet og se deg stå der...det var veldig fint, minnes hun og henvendte seg til ektemannen.

Like etter bar det videre på bryllupsreise fyllt av italiensk romantikk.

- Det valgte vi å gjøre med en gang, fordi vi fikk tips om at når man er foreldre og ikke gjør det med en gang, så bare renner dagene av gårde. Vi tok fem dager på Capri, og det sto til forventningene, fortalte Jansrud, og la til:

- Kanskje litt sånn sjeikeinspirert. Jeg tror Capri er litt annerledes nå enn for 50 år siden, men fremdeles like vakkert. Vi hadde det utrolig fint og koste oss maks, forklarte alpinisten.

IDRETTSGALLAEN: Therese Johaug åpner opp om graviditeten. Reporter: Celina Morken. Foto: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

Jansrud trenger ikke betenkningstid da han fikk spørsmål om reisens høydepunkt.

- Å spise frokost og drikke kaffe etterpå uten å høre «Pappa!». Bare ha helt frie dager og nyte. Også er følelsene veldig sterke de dagene etter bryllupet, i hvert fall for meg.

- Man lever på den euforien, så det å faktisk slappe av og mimre var verdifullt.

- Superpappa

Tidlig i januar kunne paret avsløre at familien på tre snart blir fire. Gladnyheten avslørte de først på Instagram.

«2023 kommer til å bli et fantastisk år. Vi utvides! Spent på å ønske enda en medlem av Jansrud-familien velkommen i juni», skrev de til en bildekarusell av Mortensen med sin voksende mage foran juletreet.

Overfor Se og Hør kan den kommende tobarnsmoren betrygge med at formen er bra.

Til tross for å være halvveis inn i graviditeten, må paret innrømme at de ikke har begynt på babyforberedelsene.

- Jeg var litt sent ute med første, men da hadde man muligheten til å styre rundt, siden man ikke hadde barn fra før, forklarer idrettsutøveren.

Nå derimot, er tilværelsen en annen, kan han fortelle.

- Men nå har vi ikke de mulighetene til å kjøre noen «last minute»-ordninger, for nå er det en annen der som krever litt oppmerksomhet. Samtidig så føler man seg litt mer rutinert, vi har jo litt klær og barneseng, det ordner seg.

FORELDRE: Ingrid Aguiluz og Henrik Beyer, kjent fra «Paradise Hotel», skal bli foreldre. Video: Rød Løper Vis mer

- Hvordan er dere som foreldre?

- Benedicte er veldig omsorgsfull, kjærlig, veldig flink til å utfordre. Tøffere enn meg, og lar Frøya holde på. Jeg kan bli litt sånn «nå er det nok».

Mortensen holder heller ikke tilbake på lovord om sin kjære.

- Kjetil er superpappa. Han stiller opp for datteren vår hundre prosent. Han tar nettene, han lager mat, han orker de tingene jeg ikke orker. Ut og finne på ting hele tiden, tar henne med overalt. Hun har ham rundt lillefingeren.

LES OGSÅ: Mistet taleevnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer