Hun har grått 79 ganger på TV

Her er tingene du ikke visste om Oprah Winfrey.

<strong>MANGE RØRENDE ØYEBLIKK:</strong> Oprah Winfrey har grått 79 ganger i løpet av sin karriere på TV. Her bryter hun sammen i gråt da Barbara Walters i fjor intervjuet henne om bestevenninnen Gayle King.  Foto: Stella Pictures
MANGE RØRENDE ØYEBLIKK: Oprah Winfrey har grått 79 ganger i løpet av sin karriere på TV. Her bryter hun sammen i gråt da Barbara Walters i fjor intervjuet henne om bestevenninnen Gayle King. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uken sendte Oprah Winfrey (57) «The Oprah Winfrey Show» for aller siste gang, og i den forbindelse har O: The Oprah Magazine samlet en rekke morsomme fakta fra talkshow-vertens 25 år på skjermen.

I juni-utgaven av Oprahs magasin er det ifølge Star Pulse dedikert tre sider til ting man kanskje ikke visse om det populære TV-showet.

Her er 10 ting du kanskje ikke visste om «The Oprah Winfrey Show»:

1. Omtrent 1,3 millioner mennesker har vært publikum under innspillingene i løpet av de 25 sesongene.

2. Artisten Celine Dion har besøkt Oprah hele 27 ganger, og er dermed den kvinnen som har besøkt showet flest ganger.


3. Komikeren og skuespilleren Chris Rock har besøkt Winfrey i studio 25 ganger, mens Dr. Phil har vært gjest hele 118 ganger.

4. Seks ører har blitt piercet i «The Oprah Winfrey Show» - to av dem Oprahs egne.

5. Oprah Winfrey levde som veganer i 21 dager etter at advokaten Kathy Freston besøkte TV-showet og snakket om sin sunne livsstil i 2008.

6. Det skal ha gått med omlag 250 000 lommetørkler til gråtende gjester i løpet av årene.

7. Selv har 57-åringen grått foran kamera 79 ganger i løpet av sine 25 år som talkshow-vert. Blant de gangene Oprah tok til tårene, var da hun hadde besøk av skilsmissebarn i 2009 og den gangen countrylegenden Dolly Parton dedikerte og sang «I Will Always Love You» for henne.


8. Oprah har gitt bort 570 biler i løpet av sin karriere.

9. 57-åringen har stilt opp i morgenkåpe én gang, og sari én gang i løpet av TV-karrieren.

10. Oprah har mottatt over 20 millioner brev etter at hun startet med «The Oprah Winfrey Show».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Madonna snakket om Trine Grung hos Oprah   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer