- Hun har gjort puppene større

Superstjernen viser fram sin «nye» kropp på ferie i Mexico, men ler av pupperyktene.

STØRRE ENN TIDLIGERE: - Hun snakket ofte om at hun ønsket brystimplantater, og sa stadig vekk at hun ønsket «i hvert fall litt, slik at de passer bedre til kroppen hennes», sier en kilde om LeAnn Rimes «nye» bryster. Foto: Stella  Pictures
STØRRE ENN TIDLIGERE: - Hun snakket ofte om at hun ønsket brystimplantater, og sa stadig vekk at hun ønsket «i hvert fall litt, slik at de passer bedre til kroppen hennes», sier en kilde om LeAnn Rimes «nye» bryster. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Like før nyttår ble det kjent at LeAnn Rimes (28) har forlovet seg med skuepilleren Eddie Cibrian (37). Tirsdag denne uka viste superstjernen seg med en merkbar forandring i brystpartiet under parets ferie i Cabo San Lucas i Mexico, skriver US Magazine.

Forandringen ble ekstra tydelig ettersom Rimes hadde på seg en minimal bikini da hun koste seg i solskinnet.

- Hun har nylig forstørret puppene. Hun har alltid - alltid - vært usikker på størrelsen. Hun snakket ofte om at hun ønsket brystimplantater, og sa stadig vekk at hun ønsket «i hvert fall litt, slik at de passer bedre til kroppen hennes», sier en kilde til det amerikanske nettstedet.

Men som om ikke det var nok: Ifølge US Magazine har LeAnn Rimes oppsøkt den samme plastiske kirurgen som forlovedens eks-kone Brandi Glanville tidligere har benyttet. Inngrepet skal også ha gitt Rimes akkurat den samme størrelsen på brystene som Cibrians eks.

- Et av LeAnns argumenter mot Brandi tidligere, var at hun var «plastisk». Brandi svarte «Vær forsiktig nå, kjære. Det er det Eddie liker. En dag vil du bli slik selv». Det ser ut som at hun hadde rett i det, mener den ikke-navngitte kilden.

Selv avviser Rimes ryktene om at hun har forstørret brystene sine og hevder at kroppen hennes er helt naturlig. Country-sangerinnen takler hele historien ved å bare le av spekulasjonene.

- Alle disse gærne historiene sørger for underholdning hver uke! skriver hun på Twitter-profilen sin, ifølge Contactmusic.com.

Rimes nøt noen dager i solen sammen med forloveden, skuespiller Eddie Cibrian (37), da bikinibildene som startet ryktene ble tatt. Den søte sangerinnen tar igjen med samme mynt når hun twitrer at det ikke er hun som har forstørret brystpartiet.

- Ryktene er sanne... Eddie har tatt brystimplantater, spøker hun videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg angrer ikke på affæren