Scott Disick om Sofia Richie:

- Hun har gjort meg til en bedre mann

Scott Disick hyller sin 15 år yngre kjæreste.

FORELSKET: Etter to år som kjærester virker Scott Disick og Sofia Richie lykkeligere enn noen gang. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Etter to år som kjærester virker Scott Disick og Sofia Richie lykkeligere enn noen gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter et ni år langt, relativt turbulent forhold, ble det i 2015 slutt mellom det profilerte paret Scott Disick (36) og Kourtney Kardashian (40).

Paret, som har barna Mason (9), Penelope (7) og Reign (4) sammen, gikk gjennom en rekke opp- og nedturer i forholdet, som ble godt dokumentert i realityserien «Keeping Up With the Kardashians».

Her fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og Scotts ville festvaner, en livsstil som til slutt sendte ham på rehab før Kourtney valgte å dumpe ham for godt.

Kort tid etter bruddet begynte trebarnsfaren å date modellen Sofia Richie (21), som er datteren til den berømte artisten Lionel Richie (70). Dette skapte overskrifter i kjendispressen verden over. Ikke bare er hun 15 år yngre enn ham, hun er også en nær venninne av Kourtneys lillesøster Kylie Jenner (22).

Sofia forandret Scotts liv

Men to år senere har duoen vist at de mener alvor med hverandre. Det gir de også uttrykk for i en «sneak peak» på en episode av Scotts tv-program «Flip It Like Disick».

Her diskuterer nemlig paret forholdet sitt og fremtidsplaner.

- Jeg elsker Malibu. Jeg er kunne vært villig til å flytte dit når som helst. Jeg synes det hadde vært gøy å flytte for da kan jeg sette mitt personlige preg på ting, forteller Sofia til kjæresten, ifølge Us Weekly.

- Når jeg tenker meg om, så hadde det vært fint å starte på nytt, legger hun til.

Videre får vi høre Scott skryte av Sofia, og om hvordan hun har forandret livet hans.

View this post on Instagram

💞

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

- Hvor enn man er, så tror jeg det er vanskelig å finne noen man er komfortabel med. Sannheten er, uten henne, så var jeg hele tiden på leting etter noen eller noe. Hun har definitivt vært den som roet meg ned, gjorde meg til en bedre mann og gjorde ting lettere i livet mitt, deler han, ifølge nettstedet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Fikk ros av Kourtney

Scotts søte kjærlighetserklæring kommer bare et par uker etter eks-kjæresten Kourtney også skal ha hyllet den positive innvirkning Sofia har på ham.

- Kourtney synes Sofia får frem det beste i Scott, og hun er glad på deres vegne, fortalte en kilde til Us Weekly, og la til:

- Kourtney og Sofia har lik bakgrunn og livsstil, og Sofia er lett å komme overens med. Hun er en normal jente.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Og trioen har gjentatte ganger bevist at de er en moderne familie. Ved flere ulike anledninger har feriert sammen med barna feriert alle tre, og turene har blitt godt dokumenter i sosiale medier.

- Akkurat nå er alt er positivt med Sofia og Kourtney. Familien er på et bra sted i livet og alle ser på Sofia som en del av klanen. Hun er integrert i livene deres og de står hverandre nærmere enn noen gang tidligere, fortsatte kilden til nettstedet.

View this post on Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Hånd i hånd med eksen

Det kan også se ut som om lykken smiler igjen til Kourtney.

I august i fjor kom nyheten om at det var slutt mellom henne og den 14 år yngre modellen Younes Bendjima (26). De hadde da vært kjærester i to år.

Nyheten kom rett etter at flere bilder avslørte Younes i het flørt med en annen jente på det som i utgangspunktet skulle være en guttetur i Mexico.

Men forrige uke begynte romanseryktene mellom dem å svirre igjen.

Det skjedde etter at Daily Mail publiserte bilder tatt av paret sammen på fredag.

På bildene nettstedet hadde fått tak i, spaserer Kourtney og Younes smilende hånd i hånd i Los Angeles.

26-åringen skal, ifølge Daily Mail, ha hentet realitystjernen i hennes hjem i Calabasas og sammen kjørte de til Los Angeles hvor de spiste lunsj på en italiensk restaurant. Deretter dro duoen videre til kunstgalleriet Blum And Poe Art Gallery i nabolaget Culver City.

«Kourtney strålte der hun gikk ved siden av ham», skrev blant annet Daily Mail.

LES OGSÅ: - Kylie Jenner innlagt på sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer