Scott Disick om Sofia Richie:

- Hun har gjort meg til en bedre mann

Scott Disick hyller sin 15 år yngre kjæreste.

FORELSKET: Etter to år som kjærester virker Scott Disick og Sofia Richie lykkeligere enn noen gang. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Etter to år som kjærester virker Scott Disick og Sofia Richie lykkeligere enn noen gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter et ni år langt, relativt turbulent forhold, ble det i 2015 slutt mellom det profilerte paret Scott Disick (36) og Kourtney Kardashian (40).

Paret, som har barna Mason (9), Penelope (7) og Reign (4) sammen, gikk gjennom en rekke opp- og nedturer i forholdet, som ble godt dokumentert i realityserien «Keeping Up With the Kardashians».

Her fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og Scotts ville festvaner, en livsstil som til slutt sendte ham på rehab før Kourtney valgte å dumpe ham for godt.

Kort tid etter bruddet begynte trebarnsfaren å date modellen Sofia Richie (21), som er datteren til den berømte artisten Lionel Richie (70). Dette skapte overskrifter i kjendispressen verden over. Ikke bare er hun 15 år yngre enn ham, hun er også en nær venninne av Kourtneys lillesøster Kylie Jenner (22).

Sofia forandret Scotts liv

Men to år senere har duoen vist at de mener alvor med hverandre. Det gir de også uttrykk for i en «sneak peak» på en episode av Scotts tv-program «Flip It Like Disick».

Her diskuterer nemlig paret forholdet sitt og fremtidsplaner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer