OPERERT: Den danske skjønnhetseksperten Kim Novaa er ikke i tvil - grevinne Alexandra har pusset opp store deler av fasaden. Bildet til venstre er tatt i 2014, mens bildet er tatt under den danske moteuka i år. Foto: NTB scanpix
OPERERT: Den danske skjønnhetseksperten Kim Novaa er ikke i tvil - grevinne Alexandra har pusset opp store deler av fasaden. Bildet til venstre er tatt i 2014, mens bildet er tatt under den danske moteuka i år. Foto: NTB scanpixVis mer

Grevinne Alexandra:

- Hun har gjort flere inngrep i ansiktet

Skjønnhetsekspert hevder grevinne Alexandra har brukt flere forskjellige behandlinger for å holde seg ung.

(Se og Hør): Etter skilsmissen fra Martin Jørgensen var grevinne Alexandras (52) ansikt glissent, glansløst og dratt.

Hertuginnen tok av mange kilo etter sjokkbruddet, og var bare en skygge av seg selv. Men nå har Alexandra fått livsgnisten tilbake.

Ikke bare har hun solgt huset, hun skal også ha pusset opp ansiktsfasaden hos en plastisk kirurg - og resultatet taler for seg selv.

Ifølge den danske skjønnhetseksperten Kim Novaa har den første kona til prins Joachim (48) fått kyndig hjelp av både skalpell og sprøyter.

TØFF KJÆRLIGHET: Grevinne Alexandra har gått igjennom to skilsmisser. Først med prins Joachim, og deretter med Martin Jørgensen. På bildet ses hun med sistnevnte, samt prins Nikolai (th), prins Felix (tv). Foto: NTB scanpix
TØFF KJÆRLIGHET: Grevinne Alexandra har gått igjennom to skilsmisser. Først med prins Joachim, og deretter med Martin Jørgensen. På bildet ses hun med sistnevnte, samt prins Nikolai (th), prins Felix (tv). Foto: NTB scanpix Vis mer

Fjernet kjennetegn

Ifølge dansk Se og Hør har Alexandra blitt operert i øyepartiet. Kinnene er markant rundere, og sammenligner man bilder fra før Alexandra giftet seg med prins Joachim, ser man også at leppene er blitt betydelig større.

Hun ser nå ut som en ti år yngre utgave av seg selv.

Den danske skjønnhetseksperten Kim Novaa har studert bildene av Alexandra nøye.

- Det er helt åpenbart at huden rundt øynene er blitt forminsket ved hjelp av øyelokk-kirurgi. Det gjelder både øvre og nedre øyelokk, forteller sykepleieren og botox-ekperten Novaa fra Klinik Inito til den danske radiostasjonen Radio 24Syv.

2007: Etter åtte år som gift ble Martin Jørgensen kastet på dør på dagen - og han har ikke fåt møte grevinnens barn siden. Foto: NTB scanpix
2007: Etter åtte år som gift ble Martin Jørgensen kastet på dør på dagen - og han har ikke fåt møte grevinnens barn siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Pumpet opp kinnene

Novaa hevder videre at Alex også har fått pumpet opp kinnene ved hjelp av «fillers».

- Litt for mye, etter min smak. Når man er 40 eller 50 pluss kan man godt se ut som om man har levd litt, sier han videre.

Foldene under Alexandras kinn og opp til hennes øre, tyder på at hun har fått innsatt tråder i huden for å stramme opp ansiktet.

- Trådene oppløser seg selv med tiden. Dette gjøres istedenfor å operere, sier Novaa til Radio 24 Syv.

Utrorykter

Grevinne Alexandra (52) har bare vist seg et par ganger etter at hun i april avslørte at hun frasier seg seg apanasjen på nærmere 2,5 millioner kroner i året.

Pengestrømmen stopper riktignok ikke opp ikke med én gang, Alexandra takker nei til apanasjen fra 2020 - samme år som hennes yngste sønn Felix fyller 18 år.

1997: Grevinne Alexandra og prins Joachim har aldri fortalt hva som egentlig skjedde i ukene før de kunngjorde skilsmissen. Foto: NTB scanpix
1997: Grevinne Alexandra og prins Joachim har aldri fortalt hva som egentlig skjedde i ukene før de kunngjorde skilsmissen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den tidligere bankfunksjonæren fra Hongkong ble verdenskjent da hun giftet seg med prins Joachim (48) i 1995. Syv år senere var forholdet plutselig over.

Hva som var årsaken til sjokkbruddet er fremdeles en godt bevart hemmelighet.

Det har versert utrorykter om både Alexandra og ikke minst prins Joachim, som var fast gjest på en rekke danske vertshus i slutten av ekteskapet. Her koste han seg med «danske piger», vin og sang.

Men verken Joachim, Alexandra eller det danske kongehuset har kommentert påstandene – ei heller gjort noe for å stoppe de vonde ryktene.

Mange spørsmål

Alexandra giftet seg på ny med den unge filmfotografen Martin Jørgensen (39) i 2007, men åtte år senere ble han regelrett kastet på dør. I en pressemelding opplyste Alexandra at hun og Martin ikke lenger delte de samme verdiene.

DEN GANG DA: Grevinbe Alexandra med prins Nikolai (th), prins Felix (tv) og Alexandras eks, Martin Jørgensen.
DEN GANG DA: Grevinbe Alexandra med prins Nikolai (th), prins Felix (tv) og Alexandras eks, Martin Jørgensen. Vis mer

Etter den dagen har ikke Martin sett snurten av stebarna, prins Nikolai (18) og prins Felix (15), som han fram til da skal ha hatt et nært og godt forhold til.

Hva som egentlig skjedde bak dørene i den svindyre murvillaen Alexandra fikk i gave av prins Joachim etter skilsmissen, er fortsatt et mysterium. Grevinnen nekter å si noe, og Martin er også taus som en østers.

Ingen jobb

Kort tid etter det bitre bruddet solgte Alexandra luksusvillaen og innkasserte 25 millioner kroner. Deretter flyttet hun inn i en leid leilighet, mens mange lurer på hvor hun har gjort av pengene.

Grevinnen fikk også med seg et diadem til mange millioner kroner, som i sin tid var en bryllupsgave av dronnng Margrethe (77) og prins Henrik (83).

Diademet bærer hun aldri lenger, og danskene lurer på om det er solgt eller ligger trygt forvart i en bankboks til pensjonsalderen.

Grevinnen har heller ingen jobb, og har nå «fri» for 13. år på rad. Ettersom barna begynner å bli store er de borte fra hjemmet mesteparten av tiden, og ingen vet hva Alexandra egentlig fyller tiden sin med.

Hun er riktignok blitt styremedlem i et sveitsisk medisinfirma, men det fyller trolig ikke en hel arbeidsuke.

BEDRE FORHOLD: Etter at forholdet til dronning Margrethe lenge var kjølig, er nå grevinne Alexandra inne i varmen igjen. Her hilser dronningen på grevinne Alexandra og hennes mann, Martin Jørgensen, under åpningen av udstillingen De Vilde Svaner i H C Andersens Hus. Foto: NTB scanpix
BEDRE FORHOLD: Etter at forholdet til dronning Margrethe lenge var kjølig, er nå grevinne Alexandra inne i varmen igjen. Her hilser dronningen på grevinne Alexandra og hennes mann, Martin Jørgensen, under åpningen av udstillingen De Vilde Svaner i H C Andersens Hus. Foto: NTB scanpix Vis mer

Taushet er gull

I Danmark spekuleres det nå i om prins Joachim og Alexandra har inngått en hemmelig pakt som skal gi grevinnen en pen bonus hvis hun fortsetter å holde tett om bruddet og andre familiehemmeligheter som ikke tåler dagens lys.

At noe har endret seg den siste tiden, er helt tydelig.

Alexadras forhold til eks-svigermor Margrethe var iskaldt i mange år etter skilsmissen, men før jul i fjor ble grevinnen invitert som dronningens gjest i teateret. Eksperter mener at dronningen har begynt å stole på Alexandra igjen.

- Jeg tror at Alexandra tar med seg hemmelighetene i graven, sier kongehusekspert Sebastian Olden-Jørgensen til dansk Se og Hør.

LES OGSÅ: - Bieber har introdusert sin nye flamme for presten