Ben Affleck og Ana de Armas:

- Hun har gjort det slutt

Etter nesten ett år som kjærester skal forholdet mellom skuespillerkollegaene være over.

BRUDD: Kjærligheten mellom Ben Affleck og Ana de Armas skal ha tatt slutt. Foto: ENT / SplashNews/ NTB
BRUDD: Kjærligheten mellom Ben Affleck og Ana de Armas skal ha tatt slutt. Foto: ENT / SplashNews/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars i fjor ble Hollywood-stjernen Ben Affleck (48) for første gang koblet til den 16 år yngre skuespilleren Ana de Armas (32).

To måneder senere bekreftet de forholdet, og like før jul la 32-åringen ut hjemmet i Venice i California for salg og flyttet inn hos Affleck.

«Ønsker ulike ting»

Nå, etter nesten ett år som kjærester, skal derimot forholdet være over. Det melder flere amerikanske medier mandag kveld, norsk tid.

- Ben er ikke sammen med Ana lenger. Hun har gjort det slutt. Forholdet deres var komplisert. Ana ønsker ikke å bo i Los Angeles, mens Ben har barna sine her og kan derfor ikke flytte, forteller en kilde til People.

En annen kilde hevder derimot at bruddet var gjensidig.

- De ble enige om dette og de er fremdeles venner. De er på ulike steder i livet, men det er mye kjærlighet og respekt mellom dem. Ben fortsetter å jobbe med seg selv. Han har tre jobber han skal i gang med og han er en oppofrende far hjemme. Begge er fornøyde med hvor de er i livene sine, påstår kilden.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Duoen forelsket seg på settet til den kommende thrilleren «Deep Water».

I løpet av forholdet har de to blant annet feriert sammen på Cuba, hvor Ana kommer fra, og eksotiske Costa Rica.

I november svirret det også rykter om en forlovelse etter at 32-åringen ble observert med en diger ring på fingeren. Det viste seg imidlertid senere at ringen hadde en litt mindre romantisk forklaring. Bildene var nemlig tatt av paret på filmsettet og var altså en del av «Deep Water».

PÅ TUR: Her er Ben Affleck og Ana de Armas avbildet sammen med to av Afflecks barn mens de er på tur med hundene. Bildet er tatt i november i fjor. Foto: ENT / SplashNews/NTB
PÅ TUR: Her er Ben Affleck og Ana de Armas avbildet sammen med to av Afflecks barn mens de er på tur med hundene. Bildet er tatt i november i fjor. Foto: ENT / SplashNews/NTB Vis mer

Vanskelig kjærlighetsliv

I 13 år var Affleck gift med Jennifer Garner (48). Paret, som separerte seg i 2017, har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) sammen. De to eksene har klart å beholde et godt vennskap etter bruddet, og trebarnsfaren har tidligere innrømmet at skilsmissen var et stort nederlag.

- Mitt livs største anger er skilsmissen, fortalte han til New York Times i fjor vinter.

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at forholdet begynte å skrante. Dette var i 2015 til 2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda større ekteskapsproblemer, delte han.

Ette skilsmissen datet Affleck tv-produsenten Lindsay Shookus (39) i om lag et år, før han ble koblet til den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton (23) høsten 2018.

Forholdet med modellen var derimot svært kortvarig, da Affleck på tidspunktet slet med alkoholproblemer.

Etter Sexton fant han tilbake til Shookus, og de datet i åtte nye måneder før lykken nok en gang brast.

LES OGSÅ: Silje Nordnes bryter tausheten om kjærlighetslivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer