STORMENDE FORELSKET: Den tidligere TV-stjernen viser stolt fram sin nye kjæreste i Se og Hør. Foto: Stella Pictures
STORMENDE FORELSKET: Den tidligere TV-stjernen viser stolt fram sin nye kjæreste i Se og Hør. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun har gitt meg et nytt liv

Per Ståle Lønning har funnet lykken med trebarnsmoren Anne Lise.

SEHER.NO: Like før jul fortalte Per Ståle Lønning (60) at han hadde fått seg ny kjæreste, kun én måned etter at det ble kjent at han og kona Gro (55) skulle skilles etter 31 års ekteskap.

I et lengre intervju i Se og Hør står 60-åringen nå fram med kjæresten Anne Lise Vangen (50), som han beskriver som det beste som har hendt ham på lenge. 

- Anne Lise er det beste som har hendt meg på lenge. Ikke bare er hun slående vakker og sexy - hun har også bein i nesa. I tillegg er hun både moden og voksen. Vi har det usedvanlig fint sammen. På enkelte områder har jeg aldri hatt det så godt. Jeg føler at alle kriterier for et lykkelig samliv er oppfylt, sier Lønning til Se og Hør.

Den tidligere TV-stjernen har aldri lagt skjul på at det siste året har vært tøft for ham, og innrømmer at han har måtte ty til terapi og antidepressive medisiner etter det bitre ekteskapsbruddet.

- Det er riktig at jeg var langt nede - veldig langt dende, etter at Gro flyttet fra meg. Det er ingen tvil om at Anne Lise har gitt meg et nytt liv, forteller han.

Se og Hør har møtt paret på Gran Canaria, hvor de to traff hverandre første gang, og intervjuet er det første åpenhjertige kjæresteparet gjør sammen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Skilsmissen redder karrieren