ER DE GIFT? Skjønnheten Margot Robbie og kjæresten Tom Ackerley skal ha giftet seg under en hemmelig seremoni, ifølge Woman's Day. Foto: Splash News
ER DE GIFT? Skjønnheten Margot Robbie og kjæresten Tom Ackerley skal ha giftet seg under en hemmelig seremoni, ifølge Woman's Day. Foto: Splash NewsVis mer

- Hun har giftet seg i hemmelighet

Hollywood-stjernen Margot Robbie skal ha blitt avslørt av sine nærmeste venner.

SEOGHØR.NO: I 2013 falt «The Wolf of Wall Street»-skjønnheten Margot Robbie (26) pladask for regissørspiren Tom Ackerley.

Skuespilleren har valgt å holde en lav profil når det gjelder forholdet. I fjor sommer begynte imidlertid bryllupsryktene å svirre etter duoen ble avbildet med like gullringer i Toronto, ifølge Daily Mail.

Paret selv har imidlertid avvist ryktene.

Men nå hevder flere venner av turtelduene at det stemmer at duoen har blitt smidd i hymens lenker. 

- Det er godt kjent blant vennene deres at de har giftet seg. Folk foretrekker å kalle dem mann og kone. Vennene deres holder det ikke skjult. De giftet seg i hemmelighet med kun de nærmeste rundt, sier en venn av paret til nettstedet Woman's Day.

GJENNOMBRUDD: Margot Robbie fikk enorm oppmerksomhet etter hun spilte kona til Leonardo DiCaprio i filmen «The Wolf of Wall Street».  Foto: RED GRANITE PICTURES / Album
GJENNOMBRUDD: Margot Robbie fikk enorm oppmerksomhet etter hun spilte kona til Leonardo DiCaprio i filmen «The Wolf of Wall Street». Foto: RED GRANITE PICTURES / Album Vis mer

En annen venn bekrefter også ryktene.

- De liker ikke å ha et offentlig forhold. De holdt også starten av forholdet svært hemmelig, sier kilden til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

#Igotdrunkandshegotlucky

Et bilde publisert av Tom Ackerley (@alpha_meows)

- Hun elsker Tom

Paret selv har ikke kommentert de siste påstandene.

Skuespillerens mor, Sarie Kessler (60), avviste imidlertid bryllupsryktene tidligere denne måneden:

- Margot ville sagt noe dersom hun hadde giftet seg, sa hun til Daily Mail. 

Hun la imidlertid ikke skjul på at det er seriøst mellom de to turtelduene.

- Hun elsker Tom, og han er virkelig den rette for henne. Han er hennes livs store kjærlighet. Han er en fantastisk person, uttalte hun. 

Saken fortsetter nedenfor.

ER DE GIFT? Skjønnheten Margot Robbie og kjæresten Tom Ackerley skal ha giftet seg under en hemmelig seremoni.  Foto: Splash News
ER DE GIFT? Skjønnheten Margot Robbie og kjæresten Tom Ackerley skal ha giftet seg under en hemmelig seremoni. Foto: Splash News Vis mer

Nekter å date skuespillere

26-åringen begynte sin skuespillerkarriere i dramaserien «Pan Am». Hun spilte kun i tre filmer før hun fikk gjennombruddet i «The Wolf of Wall Street» - Martin Scorseses kritikerroste Oscar-film sammen med Leonardo DiCaprio.

Tiden etter har hun også gjort suksess i de kinoaktuelle filmene «Tarzan» og «Suicide Squad».

Til tross for den enorme oppmerksomheten hun har fått den siste tiden, har hun for lengst avvist at hun ønsker å ha et offentlig kjærlighetsliv.

- Jeg er offisielt ikke på markedet. Jeg har tatt en avgjørelse om at jeg ikke skal date skuespillere. Ikke fordi jeg hater skuespillere. Det er en stygg generalisering som ikke stemmer, har hun sagt ifølge Contactmusic.com.

Nylig åpnet hun seg til bladet Vouge om hvordan hun falt for sin angivelige ektemann Tom:

- Vi var venner en stund, og jeg var alltid forelsket i ham. Men jeg tenkte: «Han kommer ikke til å elske meg tilbake. Ikke gjør dette rart, Margot. Ikke vær dum og si at du liker ham.» Men så skjedde det plutselig, og det var sånn: «Selvsagt skal vi være sammen. Dette gir så mye mening», skrøt hun. 

TURTELDUER: Margot og Tom ble et par i 2013. Foto: S Fernandez / Splash News
TURTELDUER: Margot og Tom ble et par i 2013. Foto: S Fernandez / Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Avslører sin favorittjente

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.