Robin Wright fra «House of Cards»:

- Hun har giftet seg i all hemmelighet

Skal ha stått brud i Frankrike uten at «noen» fikk det med seg.

HEMMELIG BRYLLUP?: Clement Giraudet og Robin Wright har sjelden latt seg avbilde sammen. Her koser de seg imidlertid på Champions League-kamp i Paris. Nå melder flere medier at de to har giftet seg. Foto: NTB scanpix
HEMMELIG BRYLLUP?: Clement Giraudet og Robin Wright har sjelden latt seg avbilde sammen. Her koser de seg imidlertid på Champions League-kamp i Paris. Nå melder flere medier at de to har giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens hennes motspiller Kevin Spacey (59) har hatt et skjebnesvangert år, ser lykken ut til å smile for «House of Cards»-motspilleren Robin Wright (51).

Ifølge blant andre E! News hevder Vogue Paris nemlig at skuespilleren nå er en gift kvinne, og at hennes utkårede er franske Clement Giraudet, kundeansvarlig for det franske motehuset Yves Saint Laurent.

Motemagasinet hevder videre at paret giftet seg i en mindre seremoni i Frankrike, men verken Robin eller Clement har så langt kommentert påstandene.

Bohemsk bryllup

Det skal blant annet være et bilde på en privat Instagram-konto hvor Golden Globe-vinneren bærer en fotsid, hvit sommerkjole som setter fart på bryllupsspekulasjonene.

I tillegg har skuespillerens datter, Dylan Penn (27), delt en video med tittelen «Bryllupsvibber», hvor gjester danser på en bohem-inspirert fest i det sørlige Frankrike.

Weddin vibes 🎉🎉🎉💃

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn) on

En kilde nær skuespilleren skal i tillegg ha bekreftet ekteskapet til People, og forklart at bryllupet var lite og intimt.

Dette fordi Robin ønsket at bryllupet skulle handle om dem, og ikke om festen i seg selv.

RØPET AV DATTEREN?: Robin Wrights datter Dylan Penn (t.h.), har publisert en video som tilsynelatende bekrefter morens bryllup. Her er de to sammen på Emmy Awards 2017. Foto: AP/ NTB scanpix
RØPET AV DATTEREN?: Robin Wrights datter Dylan Penn (t.h.), har publisert en video som tilsynelatende bekrefter morens bryllup. Her er de to sammen på Emmy Awards 2017. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Romantisk ferie

Forholdet mellom Robin og Clement har ikke vært mye omtalt. Likevel oppsto det rykter om en mulig forlovelse etter at paret ble observert kyssende i Paris' gater sist vinter, med noe som kunne ligne på en svært skinnende ny ring på 51-åringens finger.

Forrige måned ble paret dessuten observert på en romantisk ferie i Capri, Italia, ifølge Entertainment Tonight.

Det var for øvrig her Gwyneth Paltrow (45) og forloveden Brad Falchuk (47) også nøt late dager - på en luksusyacht - tidligere i sommer.

Robin var gift med skuespiller Sean Penn (57) fra 1996 til 2010, og lenge var de Hollywoods hotteste par.

Eksparet har datteren Dylan (27) og sønnen Hopper (25) sammen. Sistnevnte kom i fjor ut av avrusning, etter å ha vært tungt narkotikaavhengig.

Saken fortsetter under bildet.

EKTEPAR: Sean Penn og Robin Wright var gift frem til 2010, og var lenge blant Hollywoods hotteste par. Foto: NTB scanpix
EKTEPAR: Sean Penn og Robin Wright var gift frem til 2010, og var lenge blant Hollywoods hotteste par. Foto: NTB scanpix Vis mer

Turbulente forhold

Før «Forrest Gump»-stjernen fant lykken med Clement, har hun imidlertid vært koblet til flere menn de seneste årene. I 2015 brøt hun sin forlovelse med «Six Feet Under»- skuespilleren Ben Foster (37).

Da Robin og Sean Penn gikk fra hverandre i 2009, hadde ekteparet allerede søkt om separasjon og blitt gjenforent – to ganger! Tredje gang endte med skilsmisse og en tydelig bitter Sean.

Likevel ble det så sent som i fjor spekulert i om paret hadde funnet lykken en fjerde gang.

Penn har på sin side hatt forhold til en rekke store stjerner. Han var gift med Madonna fra 1985 til 1989, altså før ekteskapet med Robin.

Saken fortsetter nedenfor.

De siste årene har han hatt et forhold til skuespiller Charlize Theron, og paret hadde også gifteplaner i halvannet år inntil de brøt forlovelsen i 2015.

Året etter hadde «I am Sam»-stjernen imidlertid funnet lykken med den 32 år yngre Leila George, som er datter av «Lov og orden»-stjernen Vincent D’Onofrio (59).

LES OGSÅ: Charlize unngikk eksen for enhver pris i Cannes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer