VENTER TVILLINGER: Celine Dion og ektemannen Rene Angelil venter tvillinger i november. Nå avfeier de oppslagene om at Celine skal ha vært innlagt på sykehus.  Foto: All Over Press
VENTER TVILLINGER: Celine Dion og ektemannen Rene Angelil venter tvillinger i november. Nå avfeier de oppslagene om at Celine skal ha vært innlagt på sykehus. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun har gått opp 15 kg og har det fantastisk

Raser mot falskt tabloidoppslag.

SEHER.NO: En fransk tabloidavis skrev nylig at Celin Dion (42), skulle ha blitt sendt til sykehus med graviditetskomplikasjoner. Nå går sangerinnen ut mot avisen.

- Dette er komplett fabrikkert. Hun har ikke vært på sykehus, hennes graviditet fortsetter å gå bra og hun føler seg fantastisk, sier en talsperson for Dion til People.

Så langt har Dion lagt på seg 15 kg etter at hun ble gravid med tvillinggutter. «My Heart Will Go On»-sangeren venter babyene i november, og går jevnlig til akupunktur – noe hun har gitt æren for at hun har klart å bli gravid i en alder av 42 år.

Hun følger nå legenes råd om å ta det med ro de siste månedene av graviditeten.

- Som med de fleste kvinner som venter tvillinger, ønsker hennes lege at hun ikke går så mye rundt de siste to månedene av graviditeten, sier talspersonen.

Men han sier Dion og hennes ektemann Rene Angelil (68) er svært opprørt etter oppslaget.

- De har fått telefoner fra venner som var redd for at noe hadde gått galt. Det å være så glade, og så få slike telefonsamtaler har vært veldig opprørende for dem, sier talspersonen.

Det er nok spesielt opprørende for paret siden de for ett år siden opplevde å mistet ett barn underveis i graviditeten. Paret har knapt vist seg ute etter at graviditeten ble kjent.

Fra før har paret sønnen Rene-Charles på ni år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå avslører hun tvillingenes kjønn