Hun har gått ned over 12 kilo

Sharon Osbourne har slitt med vekten hele livet, men Atkins-dietten har gjort henne slankere enn på lenge.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sharon Osbourne (60), kjent fra «The Talk», «X Factor» og «Familien Osbourne», fjernet nylig begge brystene da hun er bærer av et gen som øker faren for å få brystkreft.

Men TV-stjernen er likevel sprekere enn på lenge. Forrige uke strålte hun på BAFTA-festen i Los Angeles, og nå avslører hun at hun har gått ned over 12 kilo, ifølge Splash News.

60-åringen har fulgt den proteinrike Atkins-dietten, men ønsker fortsatt å gå ned omtrent tre kilo. Hun sier til UsWeekly at hun har slitt med vekten hele livet, og gått mye opp og ned i vekt. Derfor kastet hun seg på da hun ble kontaktet av representanter for Atkins.

Både ektemannen Ozzy (63) og sønnen Jack Osbourne (27), som selv går på lavkarbo-diett, støtter henne. Datteren Kelly (28) har de siste årene selv gått gjennom en stor forvandling - og gått ned over 20 kilo.

Se video med nyslanke Sharon Osbourne i videoen øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå blir hun mamma 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer