Hun har gått ned 24 kilo!

- Jeg hadde også 150 kjoler, men kun én passet.

KILOENE RASTE AV: Nå har TV-kjendisen gått ned hele 24 kilo. Foto: Seher.no/Anders Myhren
KILOENE RASTE AV: Nå har TV-kjendisen gått ned hele 24 kilo. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
SEHER.NO: Programlederen Christine Koht (43) har i løpet av tre år gått ned hele 24 kilo. Til NRK-programmet Puls forklarer hun hvordan hun har klart det.

- For tre år siden bestemte jeg meg for å gå ned i vekt. Jeg veide 82 kilo og hadde mye ryggfett. Jeg hadde også 150 kjoler, men kun én passet. Dermed måtte jeg velge mellom å kaste kjolene eller gå ned i vekt, sier hun.

Resultatet har vært fantastisk for det kjente TV-fjeset.

- Nå har jeg, tro det eller ei, gått ned 24 kilo.

Og Christine Koht vet hvorfor hun har lyktes. Kiloene har rast vekk ved å kutte ned på fråtsingen, samt å holde seg i bevegelse hver eneste dag.

- Hemmeligheten er å ikke gå på en kur. Jeg har spist alt jeg vil, men jeg har lært meg å bare spise én porsjon. Det tok det meg ett og et halvt år å venne meg til. I tillegg gjør jeg en aktivitet hver dag, sier hun til NRK-programmet.


Men alt er ikke bare fryd og gammen når man går ned i vekt, skal man tro Koht.

- Det eneste triste med å gå ned i vekt er at puppene blir mindre. Jeg var størrelse DD, men jeg er jeg C. Går man ned for fort får man kaninpupper (hengepupper, journ. anm.).
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg ble rett og slett dritlesbisk