<strong>VAKKER OG VELTRENT:</strong> Sarah Jessica Parker var iført en flott kjole da hun besøkte en Manolo Blahnik-forretning i Moskva i helgen. Den britiske avisen Daily Mail mener imidlertid at stjernen er blitt for tynn og senete.  Foto: All Over Press
VAKKER OG VELTRENT: Sarah Jessica Parker var iført en flott kjole da hun besøkte en Manolo Blahnik-forretning i Moskva i helgen. Den britiske avisen Daily Mail mener imidlertid at stjernen er blitt for tynn og senete. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun har gått for langt med treningen

Britisk tabloidavis mener Sarah Jessica Parker er blitt for tynn og senete.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Sarah Jessica Parker (46), kjent som stilbevisste Carrie Bradshaw i «Sex og Singelliv»-serien og -filmene, holder seg svært slank og veltrent til tross for en tett timeplan.

Trebarnsmoren, som i helgen var i Moskva for å promotere sin nye film «I Don't Know How She Does It», viste frem sin muskuløse kropp da hun besøkte en Manolo Blahnik-forretning i den russiske hovedstaden. Men den britiske avisen DailyMail mener at Hollywood-stjernen var langt unna å stråle i sine ermeløse antrekk.

- Sarah Jessica Parkers berømte, stilige rollefigur ville uten tvil ha skjelt ut skuespilleren etter at hun viste frem sine senete armer denne helgen, skriver DailyMail i artikkelen som også har fått en temmelig krass tittel:

«Ikke så sexy i storbyen: Sarah Jessica Parkers senete armer er fæle å se på og avslører at hun har latt treningsøktene sine gå for langt».

Avisen skriver at stjernen virker stolt over sin veltrente kropp, og at hun opprettholder den med både trening og et svært sunt kosthold. 

- Hun har alltid vært helsebevisst, men nå har det utviklet seg til et helt nytt nivå. Hun er redd hun ser gammel ut og føler at hun må trene hardere for å holde seg frisk, men det virker som hun er blitt besatt, har en venn av stjernen tidligere uttalt til Closer magazine, ifølge Daily Mail.

Sarah Jessica Parker skal tidligere ha understreket at hun heller sliter med å legge seg. Men Daily Mail mener imidlertid at «Did You Hear About The Morgans?»-stjernen nå er i ferd med å gå i samme felle som popikonet Madonna (53).

«Like A Virgin»-sangerens intense treningsøkter har nemlig gitt henne «ekstremt senete armer, samt bulende blodårer og biceps», skriver avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer