<strong>FØR OG NÅ:</strong> Paris Hilton er kjent for å være syltynn, men nå har hun lagt på seg noen sunne kilo ekstra.
FØR OG NÅ: Paris Hilton er kjent for å være syltynn, men nå har hun lagt på seg noen sunne kilo ekstra. Vis mer

- Hun har gått amok med julematen

Også Paris Hilton kan slumpe til å legge på seg et par ekstra kilo i juleferien...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke bare oss alminnelige dødelige som kan legge på seg et par ekstra kilo i juleferie. Paris Hilton (29) ser ut til å ha gått amok med både kalkun, saus, og poteter i juledagene, skriver danske BT.

Overalt hvor Paris dukker opp, så tiltrekker hun seg paparazzienes interesse. Men det gjør heller ikke noe, når man har utseendet meg seg fra naturens side.

Men akkurat i desember månder, skriver avisen, så virker det som om Paris Hilton har gått amok med julematen, og det som følger med av søtsaker.

Paris tilbringer juledagene på Hawaii sammen med sin kjæreste Cy Waitz, og resten av Hilton-familien.

Man er vant til å se en supertynn utgave av Paris, så den er nok litt av et sjokk for mange å se stjernen med noen ekstra kilo på kroppen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble evakuert fra fly etter kniv-drama

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer