- Hun har forstørret brystene

Kim Kardashians lillesøster har ønsket å legge seg under kniven siden hun var 13 år.

STØRRE BRYSTER: Etter Kylie Jenner visstnok forstørret brystene, har hun ikke prøvd å skjule sitt nye frontparti.  Foto: NTB scanpix
STØRRE BRYSTER: Etter Kylie Jenner visstnok forstørret brystene, har hun ikke prøvd å skjule sitt nye frontparti. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det var i lang tid snakk om at Kim Kardashians lillesøster Kylie Jenner (17) hadde forstørret leppene, etter de plutselig ble merkbart større.

For kort tid tilbake røpet hun i en episode av realityserien «Keeping up with the Kardashians» at hun faktisk har fikset på leppene. 

- Jeg har midlertidige fillere. Det er en usikkerhet hos meg, røpet hun.

Nå går ryktene nok en gang om at hun har lagt seg under kniven for å forstørre en annen del av kroppen, nemlig brystene.

- Hun har forstørret brystene sine, røper en kilde til nettsiden Radaronline.

Ser opp til søstrene

Kilden forteller at hun ble operert for to måneder siden, og at foreldrene Kris (59) og Bruce Jenner (65) har prøvd å snakke henne fra det.

- Kris og Bruce har bedt henne om å vente til hun er i tyveårene, men til slutt gikk Kris med på å la hun operere seg.

FØR: På slutten av fjoråret hadde 17-åringen mindre og mer naturlige bryster.  Foto: NTB scanpix
FØR: På slutten av fjoråret hadde 17-åringen mindre og mer naturlige bryster. Foto: NTB scanpix Vis mer

Drømmen om å få større bryster har vært i tankene hennes lenge, ettersom hun ser veldig opp til storesøstrene Kim (34) Khloe (30) og Kourtney (36), som alle har store bryster.

- Hun har ønsket å operere brystene siden hun var 13 år, sier kilden.

I vinden

Det er ikke bare Kylies plastiske operasjoner som er en snakkis om dagen. I forrige måned avslørte pappaen hennes, Bruce, at han er i ferd med å starte en ny tilværelse som kvinne.

I en episode av «Keeping up with the Kardashians» forteller han at han i løpet av de kommende månedene vil bli sett på som kvinne.

- Jeg er en kvinne. Hjernen min er mer feminin enn maskulin, røpet han.

LES OGSÅ: Er Kylie Jenner (17) forlovet?