Michelle Williams forlovet:

- Hun har forlovet seg med «hemmelig» flamme

Filmstjernen skal ha forlovet seg med businessmannen Andrew Youmans.

NYFORLOVET?: Hollywood-stjernen Michelle Williams har angivelig forlovet seg i all hemmelighet, med en kjæreste hun aldri har vist seg med på rød løper. Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ NTB scanpix
NYFORLOVET?: Hollywood-stjernen Michelle Williams har angivelig forlovet seg i all hemmelighet, med en kjæreste hun aldri har vist seg med på rød løper. Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den amerikanske skuespilleren Michelle Williams (37) skal ha forlovet seg med kjæresten Andrew Youmans (50). Det skriver det amerikanske ukebladet UsWeekly.

Ryktene om forlovelsen satte fart da stjernen dukket opp på den røde løperen under årets Golden Globe-utdeling, som fant sted den 7.januar, med en hjerteformet diamantring plassert på ringfingeren sin.

Den gang unnskyldte Michelle seg med at «ringen kun var til pynt».

GOD KLEM: Michelle Williams med den hjerteformede diamantringen, klemmer Tarana Burke på den røde løperen under Golden Globe-utdelingen i januar. Foto: NTB Scanpix
GOD KLEM: Michelle Williams med den hjerteformede diamantringen, klemmer Tarana Burke på den røde løperen under Golden Globe-utdelingen i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men ifølge UsWeekly skal de nå ha fått bekreftet av nære venner av paret at det er en forlovelsesring.

- Hun vil ha en bra fyr og et stabilt familieliv, forteller en kilde til bladet.

​37-åringen skal også ha blitt observert med ringen under en ferie på Bahamas, hvor hun feiret nyttår sammen med Andrew og sin datter Mathilda Rose (12), som hun har sammen med avdøde Heath Ledger.

Skuespilleren skal bevisst ha holdt forholdet med Andrew unna rampelyset, og paret har aldri dukket opp sammen på den røde løperen.

Verken Michelle eller Andrew har bekreftet forlovelsen ennå.

​Var lammet av sorg​

Michelle har tidligere valgt å holde privatlivet sitt mer og mer unna offentligheten. Denne beslutningen skal hun ha tatt da ekskjæresten og faren til hennes datter, filmstjernen Heath Ledger, døde av en overdose i 2008.

Nyheten kom som et sjokk for mange, blant annet fordi han kun var 28 år gammel.

Det tidligere paret skilte lag året før han døde, etter å ha vært sammen i tre år. Etter bruddet og Heath sin tragiske bortgang, ble Michelle og datteren boende i eksparets felles hjem i Brooklyn.

Saken fortsetter under bildet.

DØDE AV OVERDOSE: Michelle Williams sammen med den nå avdøde skuespilleren Heath Ledger under en premiere av filmen «Brokeback Mountain» i 2006. Foto: NTB Scanpix
DØDE AV OVERDOSE: Michelle Williams sammen med den nå avdøde skuespilleren Heath Ledger under en premiere av filmen «Brokeback Mountain» i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2014 valgte skuespilleren å flytte fra huset, men det viste seg å være alt annet enn enkelt. I februar-utgaven i 2017 av Wall Street Journal Magazine beskrev Michelle den tunge sorgen.

​- Jeg var utrøstelig, fordi jeg tenkte: «Hvordan skal han klare å finne oss nå?», fortalte hun.

​Stjernen, som møtte Heath Ledger da de spilte sammen i «Brokeback Mountain» tilbake i 2004, følte den gang at å forlate hjemmet de hadde sammen var et slags svik.

Michelle fortalte også i intervjuet den gangen at hun ikke kunne se for seg et liv med en annen mann.

- Det er vanskelig å romantisere romantikk når man er 36 år. Når du har vært forelder i elleve år og gjort det alene, har man ikke romantiske idealer, fordi man må ha den praktiske forståelsen om at man kan klare det alene.

Saken fortsetter nedenfor.​

Brukte all energien på datteren

I et intervju med Elle UK i 2015 fortalte Michelle at det var utmattende å kombinere en vellykket skuespillerkarriere med et liv som enslig mor.

- Jeg føler at jeg oppdrar barn best når jeg ikke jobber. Da glemmer jeg ingenting, og har alt under kontroll, sa hun i intervjuet.

​Skuespillerstjernen fortalte videre at flere år som alenemor har gått hardt utover hennes sosiale liv.

- Jeg er den som sovner hele tiden. Du kan invitere meg på fest, og det er en hel scrapbook med bilder av meg som sover. Jeg har fått et kallenavn fordi jeg snorker, fortalte Michelle den gang.

37-åringen er en av kandidatene til å bli nominert til årets Oscar-utdeling, som går av stabelen i starten av mars, for rolleprestasjonen sin i filmen «All the money in the world», og hun har vært Oscar-nominert hele fire ganger tidligere.

Det gjør henne til den mest nominerte kvinnelige skuespilleren som er født i 1980-årene.

LES OGSÅ: Tjente 99 prosent mindre enn Mark Wahlberg​​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer