STJERNE-DESIGNER: - Det kommer med bransjen at man må kle opp kjendiser. Det er selvfølgelig like viktig at mannen eller dama i gata går med klærne som at en kjendis gjør det, sier Fam Irvoll til Seher.no. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
STJERNE-DESIGNER: - Det kommer med bransjen at man må kle opp kjendiser. Det er selvfølgelig like viktig at mannen eller dama i gata går med klærne som at en kjendis gjør det, sier Fam Irvoll til Seher.no. Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

- Hun har forferdelig stil

Nå vil stjerne-designeren gi Britney en make-over...

SEHER.NO: Med sin lekne, fargerike stil har Oslo-designeren Fam Irvoll (29) blitt et av mote-Norges aller heteste navn.  Flere norske kjendiser er med på å fronte den unge designerens antrekk, og superstjerner som Lady Gaga, Katy Perry og Mika er alle på Irvolls kundeliste.

- Det kommer med bransjen at man må kle opp kjendiser. Det er selvfølgelig like viktig at mannen eller dama i gata går med klærne som at en kjendis gjør det, for min del. Men det er en del av greia, det er jo gøy, sier Fam Irvoll til Seher.no.

Den rødhårede designeren har et eget pressebyrå i London som jobber med markedsføring av antrekkene, og det er her at Mika og Katy Perry har snappet fatt i de fargerike klærne. Lady GaGa fikk overrakt klær av Fam personlig under sitt første Norgesbesøk i desember 2008, men de fleste går gjennom London-kontoret. Nå håper designeren at Britney Spears skal ta turen innom.

- Det er fordi jeg synes at hun har helt forferdelig klesstil, så det er masse som kan gjøres der. Jeg tror ikke jeg skal gå videre til verks for å prøve, men det hadde vært kult hvis det skjedde en gang, sier en leende Fam Irvoll til Seher.no.

Designeren har nettopp jobbet med "Svik"-aktuelle Lene Nystrøm, noe hun satte stor pris på, men drømmen er å jobbe med Gwen Stefani.

- Hun er kul, så det hadde vært stort. Men hun har jo veldig kul stil fra før da, så hun trenger ikke klærne mine like mye som Britney, sier designeren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Får designerklær helt gratis

Fam Irvoll designet kler for Samsaya. Se og hør hva hun syns om stilen her:[obj:media:8058]