Sarah Jessica Parker:

- «Hun har for mange rynker»

Lei av kommentarer om grått hår og rynker.

FÅTT NOK: Sarah Jessica Parker er lei av at folk kommenterer at hun eldes. Foto: Jose Perez / Shutterstock Editorial / NTB
FÅTT NOK: Sarah Jessica Parker er lei av at folk kommenterer at hun eldes. Foto: Jose Perez / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er 17 år siden serien «Sex and the City» tok slutt, og seerne tok et farvel med Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha. Tidligere i år ble det imidlertid kjent at vennegjengen skal tilbake på skjermen i oppfølgeren «And just like that».

Det betyr også at Sarah Jessica Parker (56) kommer tilbake i hovedrollen, som er den hun kanskje er aller mest kjent for.

GJENSYN: Seerne kan snart vente seg et gjensyn med flere av skuespillerne fra «Sex and the city» i oppfølgeren som kommer på strømmetjenesten HBO Max. Foto: NTB
GJENSYN: Seerne kan snart vente seg et gjensyn med flere av skuespillerne fra «Sex and the city» i oppfølgeren som kommer på strømmetjenesten HBO Max. Foto: NTB Vis mer

Det er imidlertid ikke til å stikke under stol at vennegjengen har blitt eldre, og det skal også serien speile.

Produsent Michael Patrick King har fortalt Deadline at vi følger jentene mens de «navigerer reisen fra den kompliserte virkeligheten av livet og vennskapet i 30-årene, til den enda mer kompliserte virkeligheten av livet og vennskapet i 50-årene».

- Ville aldri skjedd med en mann

Selv om de fleste gleder seg til et gjensyn med gjengen, er det flere som har liret av seg spydigheter rundt det at man nå skal følge middelaldrende kvinner. Flere har blant annet sammenliknet den kommende oppfølgerserien med ikoniske «Pantertanter», som følger en gjeng pensjonerte kvinner i sitt liv.

Parker selv har fått grå hår, noe hun ikke har vært redd for å vise frem. Det er imidlertid ikke noe alle setter pris, og som hun har fått høre. Det forteller hun selv til magasinet Vogue.

TILBAKE: I 2019 ble det kjent at «Gossip Girl» skulle komme tilbake med nye karakterer. Her er de første bildene. Video: HBO Max Vis mer

- Det er så mye kvinnefiendtlig prat om oss som aldri. Ville. Skjedd. Om. En. Mann. Grått hår, grått hår, grått hår. Har hun grått hår? sier hun.

Hun peker blant annet på bilder tatt av henne med kameraten, talkshowvert Andy Cohen (53). Tabloidavisen Daily Mail er blant dem som har gjort et poeng av at manken hennes er grånende. Hun insinuerer at det bare er hun som har fått kommentarer på hårfargen, til tross for at Cohen er tre år yngre, og har en langt gråere manke å vise til.

- Jeg sitter med Andy Cohen, og han har hodet fullt av grått hår, og han er elegant. Hvorfor er det greit med ham? Jeg vet ikke hva jeg skal si til dere, folkens! Spesielt på sosiale medier. Alle har noe å si, sier en tilsynelatende opprørt Parker i intervjuet.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix-filmen «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

- Har ikke noe valg

Hun mener at kvinner både får kritikk om de endrer på utseendet for å se yngre ut, eller velger å la naturen gå sin gang.

- «Hun har for mange rynker, hun har ikke nok rynker». Det føles nesten som om folk ikke vil at vi skal ha det helt fint med den vi er, nesten som om de liker å se oss i smerte over den vi er i dag, enten vi velger å eldes naturlig og ikke se perfekt ut, eller om man ønsker å gjøre noe som får deg til å føle deg bedre. Jeg vet hvordan jeg ser ut. Jeg har ikke noe valg. Hva skal jeg gjøre med det? Slutte å eldes? Forsvinne? spør hun.

Forsvinne gjør hun nok ikke med det første, og det er ventet premiere på «And just like that» i desember. Det blir imidlertid uten Kim Cattrall som Samantha. Det har som kjent vært kjøling mellom henne og Parker i en årrekke. Hun blir erstattet med Nicole Parker (51).

FJERNER: Netflix må sensurere denne scenen i serien «Squid Game» etter at nummert på kortet har blitt ringt over 4000 ganger. Video: Netflix Vis mer

LES OGSÅ: Slik var dramaet i TV-kulissene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer