Rachel McAdams ble mamma:

- Hun har født i all hemmelighet

Ble observert med sin nyfødte sønn på en lunsj.

SKAL HA FØDT: Ifølge flere kilder skal skuespillerstjernen Rachel McAdams ha blitt mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix.
SKAL HA FØDT: Ifølge flere kilder skal skuespillerstjernen Rachel McAdams ha blitt mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I slutten av februar kom nyheten om at den Oscar-nominerte skuespilleren Rachel McAdams (39) ventet sitt første barn.

Nå skal hun ha født - i all hemmelighet.

Ifølge Hollywood Pipeline skal den vordende moren og hennes kjæreste, og far til barnet, Jamie Linden, ha blitt observert bærende på en liten guttebaby under en lunsj for ikke så lenge siden.

Foreløpig har ikke «The Notebook»-stjernen bekreftet fødselen.

Skjulte graviditeten

Det var E!Online som i februar avslørte at skuespillerstjernen ventet barn. Det kunne flere kilder til nettstedet bekrefte.

Ifølge nettsiden var hun da syv måneder på vei, men Rachel kommenterte aldri graviditetsryktene selv.

- Å ha et par barn hadde vært fantastisk, sa hun til People i 2009.

- Moren min er en stor inspirasjon for meg. Hun er sykepleier og veldig pleiende og kjærlig. Hun lar meg få være den jeg er. Forhåpentligvis kan jeg lære noe av de kvalitetene og bli så god som henne, fortsatte hun.

Også i 2015 påpekte stjernen at hun ønsket seg barn. Den gang overfor Marie Claire.

SKUESPILLERSTJERNE: Den Oscar-nominerte Rachel McAdams er kjent fra filmer som blant annet «Spotlight» og «Elsk meg igjen». Aller mest er hun kjent fra filmene «Mean Girls» og «The Notebook». Her er hun på den røde løperen i Toronto i 2015. Foto: NTB Scanpix.
SKUESPILLERSTJERNE: Den Oscar-nominerte Rachel McAdams er kjent fra filmer som blant annet «Spotlight» og «Elsk meg igjen». Aller mest er hun kjent fra filmene «Mean Girls» og «The Notebook». Her er hun på den røde løperen i Toronto i 2015. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Lav profil

Det var sommeren 2016 Rachel og Jamie ble observert sammen for første gang. Siden den gang har duoen holdt en lav profil.

Jamie er sjelden å se på den rød løperen sammen med Rachel, og duoen deler aldri bilder av hverandre i sosiale medier etter som ingen av de er aktive der.

- Jeg hører på nyhetene gjennom radio. Jeg har ikke TV og jeg er veldig dårlig på mail, uttalte Rachel til People i 2009.

Flere brudd

Tidligere har 39-åringen vært sammen med skuespillerkollega Ryan Gosling (37), som hun spilte mot i «The Notebook» i 2004. Tre år senere valgte derimot paret å gå hver til sitt.

Kort tid senere ble de observert sammen igjen, og flere kilder hevdet at de nok en gang hadde funnet lykken. Forholdet tok imidlertid slutt igjen kort tid etter.

Ryan på sin side er i dag sammen med Eva Mendes (43), og sammen har de fått døtrene Esmeralda og Amada.

Saken fortsetter under:

KOLLEGAER OG KJÆRESTER: Ryan Gosling og Rachel McAdams ble sammen på filmsettet i 2004. Etter flere år ble det derimot slutt i 2007. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER OG KJÆRESTER: Ryan Gosling og Rachel McAdams ble sammen på filmsettet i 2004. Etter flere år ble det derimot slutt i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at Ryan og Eva ser ut til å ha det svært godt sammen, skal sistnevnte derimot ha sett rødt da Rachel søkte trøst hos Ryan etter det vonde bruddet fra «The Queen»-stjernen Michael Sheen i 2013.

- Rachel har beholdt kontakten med Ryan, men etter bruddet med Michael ringer hun ham hele tiden og bruker ham som en skulder å gråte på, røpet en kilde til ukebladet Now.

- Det er mildt sagt upopulært hos Eva, men Ryan vil så gjerne stille opp for eksen sin, fortsatte kilden.

Etter bruddet mellom Ryan og Rachel tilbake i 2007, har Ryan omtalt eksen som sitt livs største kjærlighet.

LES OGSÅ: Tiril Heide-Steen blir mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer