- Hun har fått væske i lungene

Ny sjokkbeskjed for malariarammete Cheryl Tweedy.

BLIR DÅRLIGERE OG DÅRLIGERE: Cheryl Tweedy har hele uken kjempet mot malariasykdommen som herjer kroppen hennes. Nå skal hun ha fått en ny dyster beskjed, etter at legene skal ha funnet væske i lungene hennes. Foto: All Over Press
BLIR DÅRLIGERE OG DÅRLIGERE: Cheryl Tweedy har hele uken kjempet mot malariasykdommen som herjer kroppen hennes. Nå skal hun ha fått en ny dyster beskjed, etter at legene skal ha funnet væske i lungene hennes. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Popartisten Cheryl Tweedy har den siste uken kjempet en hard kamp for å bekjempe malaria-sykdommen som herjer i kroppen hennes, etter at hun i forrige kollapset under en foto-shoot.

Denne uken fikk 27-åringen beskjed om at tropesykdommen - som hun pådro seg under en reise med sin amerikanske venn Derek Hough til Tanzania tidligere i år - er verre enn først antatt, og kan sette henne ut av spill i seks måneder.

Nå har Cheryl - som allerede har trukket seg som dommerjobben i den britiske versjonen av TV-programmet «X Factor» - fått en ny sjokk-beskjed.

- Jeg så Cheryls mor og Derek inne på sykehuset, og overhørte Derek mens han snakket i telefonen. Han sa Cheryl har fått væske i lungene, sier en sykehus-gjest til Daily Mail.

En medisinsk ekspert på tropesykdommer - Dr. Martin Wiselka -sier til avisa at dette kan bety at «Fight for this love»-sangerinnen har fått den alvorligste formen av sykdommen, som i verste fall kan være dødelig.

- Malariaen sprer seg med blodet og kan påvirke andre organer som nyrer og leveren. I verste fall kan disse organene svikte, og det er slik folk dør av malaria.

- Jo flere parasitter du har i blodet, jo mer alvorlig er det. Men jeg antar at de har klart å begynne behandlingen tidlig i dette tilfellet.

Cheryl Tweedy har nå blitt overflyttet til et spesialsykehus for tropesykdommer for å få bedre hjelp til å takle den alvorlige sykdommen.

Derek Hough - som har sittet ved Cheryls side siden hun ble innlagt søndag - skal ha tatt venninnens sykdom svært personlig.

Hans stefar Aaron Nelson sier til The Sun at Derek klandrer seg selv fordi det var han som ba Cheryl med på turen til Tanzania.

- Han la opp turen som noe fantastisk. Nå føler han seg elendig.

- Han føler han har gjort dette mot henne. Han ringte moren sin i går i tårer.

Cheryl Tweedys familie har foreløpig ikke kommentert de siste nyhetene om popstjernens malaria-sykdom.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi frykter hun har fått varig skade