HET BADETUR: Lindsay Lohan dro onsdag på en badetur med en foreløpig ukjent mann.Da viste hun stolt frem sin nye ring. Foto: Stella Pictures
HET BADETUR: Lindsay Lohan dro onsdag på en badetur med en foreløpig ukjent mann.Da viste hun stolt frem sin nye ring. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun har fått ring på DEN fingeren!

Lindsay Lohan ga badegjestene hakeslepp da hun avslørte sin nye diamantring.

SEOGHØR.NO: Lindsay Lohan (28) nyter for tiden sommerferien på Ibiza i likhet med kjendiser som Paris Hilton, Orlando Bloom og Justin Bieber.

Men nå spekulerer fansen i om det ikke er bare minner om sol og late feriedager Lindsay tar med seg hjem fra den spanske øya.

STOR DIAMANT: Lindsay har all grunn til å smile over sin nye ring. Foto: Stella Pictures
STOR DIAMANT: Lindsay har all grunn til å smile over sin nye ring. Foto: Stella Pictures Vis mer

Onsdag dukket hun for første gang opp med en ny, stor diamantring på ringefingeren, ofte et tegn på at man har forlovet seg.

Siden har hun knapt tatt ringen av seg.

- Har Lindsay Lohan forlovet seg? Med en ny ring på DEN fingeren? spør nettsiden Radaronline.

Trykk på bildet til venstre for nærbilde av ringen!

En forlovelse ville komme som en overraskelse på de fleste, siden Lindsay Lohan ikke har vært koblet til noen spesielle kjærester på en stund.

Men under oppholdet på Ibiza har hun flere ganger vært på stranda og på forskjellige nattklubber med en ung mann, som det foreløpig ikke er kjent hva heter.

Mange fans håper nok at en forlovelse ville hjelpe den skandaleombruste skuespilleren med å legge rusmisbruket sitt bak seg for godt, etter at hun ble utskrevet fra en avvenningsklinikk tidligere i år.

Lindsay Lohan har foreløpig ikke kommentert de siste spekulasjonene.

LES OGSÅ: Lindsay havnet på fylla i London.