FØR OG NÅ: Ferske bilder av Stephanie Pratt (til høyre) viser at beina hennes er blitt radmagre. På bildet fra 2008 (til venstre) ser hun fortsatt sunn og frisk ut.  Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: Ferske bilder av Stephanie Pratt (til høyre) viser at beina hennes er blitt radmagre. På bildet fra 2008 (til venstre) ser hun fortsatt sunn og frisk ut. Foto: All Over PressVis mer

- Hun har fått pinne-tynne legger

«The Hills»-stjernens magre bein skaper bekymring.

SEHER.NO: Ferske bilder av «The Hills»-stjernen Stephanie Pratt (24) vekker nå bekymring blant hennes unge fans.

Onsdag kveld ble nemlig 24-åringen avbildet i det hun var på vei ut av trend-restauranten Katsuya med kjæresten Josh Hansen.

Og det var lett å se at realitystjernen har gått dramatisk ned i vekt den siste tiden.

Iført en særdeles kort buksedress, så beina hennes rett og slett radmagre ut, skriver Daily Mail.


Og tabloidavisen omtaler leggene hennes som «pinne-tynne» og armene som «minimale».

Eldre bilder av blondinen bekrefter også at hun har forandret seg drastisk de siste årene, og fansen frykter nå at ungjenta har fått tilbake sine tidligere problemer.

For én måned siden snakket nemlig «The Hills»-stjernen ut om sin vonde fortid, og avslørte at hun hadde slitt med spiseforstyrrelsen bulimi.

24-åringen vekket også oppmerksomhet ved å hevde at det var rollen i «The Hills» som gjorde at hun utviklet sykdommen.

Denne uttalelsen trakk hun senere tilbake, og sa istedet at det var hennes egen usikkerhet som førte til at hun ble syk.

Ifølge Pratt var det etter at hun hadde sett bilder av seg selv ved siden av «The Hills»-kollegaene, og da særlig Lauren Conrad, at hun begynte å utvikle et dårlig selvbilde.

- Jeg ble skrekkslagen. Jeg husker jeg sa «jeg kan ikke tro hvor enorm jeg så ut da jeg gikk over til Lauren», har hun tidligere uttalt. 

24-åringen innrømmet samtidig at hun synes det var problematisk for selvbildet hennes å jobbe med sylslanke jenter.

- Produsentene presset oss aldri til å gå ned i vekt, men det er pinlig og flaut å jobbe med så tynne jenter, sa hun.

Bulumi er ikke det eneste Stephanie har slitt med de siste årene. 24-åringen har også vært avhengig av alkohol, og i 2009 ble hun arrestert for fyllekjøring.

Som følge av arrestasjonen fikk realitystjernen en kraftig bot, tre års prøvetid og måtte også gjennomgå et 12 ukers alkohol-kurs.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dette er ekte og falskt i «The Hills»