Jennifer Lawrence:

- Hun har fått ny kjæreste

Et halvt år etter bruddet skal Hollywood-stjernen ha funnet seg en ny mann.

NY FLAMME: Jennifer Lawrence har tilbragt de siste ukene med kunstneren Cook Maroney. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Jennifer Lawrence har tilbragt de siste ukene med kunstneren Cook Maroney. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor høst kom nyheten om at Jennifer Lawrence (27) og filmregissøren Darren Aronofsky (49) hadde gjort det slutt etter ett år som kjærester.

People meldte kort tid etter at den store aldersforskjellen på 21 år var en av årsakene til bruddet.

- Aldersforskjellen er betydelig, og de er veldig forskjellige. Begge var nødt til å tenke praktisk om framtiden. Jennifer må finne ut hvordan livet hennes skal utvikle seg. Han har et ansvar for en sønn fra et tidligere forhold, som hun ennå ikke har, sa en kilde til nettstedet.

Nå kan det se ut til at lykken smiler på nytt til den talentfulle skuespilleren.

Flere amerikanske medier melder nemlig at «Hunger Games»-stjernen dater kunstneren Cook Maroney (33) i det skjulte.

- De møttes gjennom Jennifers venninne Laura. Forholdet har vart i noen uker, men de prøver å holde det privat og er forsiktige med å ikke bli sett sammen, forteller en kilde til Page Six.

Arm i arm

Maroney jobber i det ærverdige kunstgalleriet Gladstone Gallery i New York, som blant annet representerer Lena Dunhams far Carroll Dunham, ifølge nettstedet.

Daily Mail poster også bilder av en smilende duo sammen på spasertur i New York, her holder blant annet Lawrence sin nye flamme i armen på et av bildene.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJERESTEN: I rundt ett år var Jennifer kjæreste med regissøren Darren Aronofsky. Her sammen på New York-premieren av filmen «Mother!» i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJERESTEN: I rundt ett år var Jennifer kjæreste med regissøren Darren Aronofsky. Her sammen på New York-premieren av filmen «Mother!» i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den hyggelige nyheten kommer bare et par måneder etter at 27-åringen innrømmet at hun syntes singellivet var tøft og at hun drømte om kjæreste.

- Jeg er ikke i et forhold nå. Jeg vil gjøre det helt klart at jeg ikke har hatt sex på veldig lenge. Jeg vil gjerne være i et forhold, men det er hardt der ute, fortalte hun til The Sun i mars.

Trøblete kjærlighetsliv

Jennifer Lawrence en av verdens mest ettertraktede skuespillere i Hollywood.

Hun ble globalt kjent etter rollen som Katniss Everdeen da den første «Hunger Games»-filmen kom ut i 2012. Etter det har det gått slag i slag for den talentfulle jenta.

Den enorme suksessen på det store lerretet har også gjort henne til et sex-symbol, men kjærlighetslivet har det gått ganske trått med.

Før forholdet til filmskaperen Darren Aronofsky, som står bak filmer som blant andre «Black Swan», «Requiem for a Dream» og «Noah», var hun kjæreste med Gwyneth Paltrows eksmann, Coldplay-vokalisten Chris Martin (41) i ett års tid.

I tre år var Jennifer også i et av-og-på forhold med skuespilleren Nicholas Hoult (28), kjent fra de populære «X-Men»-filmene.

LES OGSÅ: Her går det nesten galt for Jennifer Lawrence - igjen