FORELSKET IGJEN: Skuespilleren Michelle Williams har falt for en ny mann. Foto: FAME FLYNET
FORELSKET IGJEN: Skuespilleren Michelle Williams har falt for en ny mann. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Hun har fått ny kjæreste

Kun fire måneder etter bruddet smiler lykken på ny for Michelle Williams.

SEOGHØR.NO: Etter nesten ett år som kjærester gjorde «Brokeback Mountain»-stjernen Michelle Williams (32) og «How I Met Your Mother»-skuespilleren Jason Segel (33) det slutt i februar.

Mens Segel kort tid etter bruddet sjekket inn til avrusning, ser det ut som om det har gått lettere for Williams. Hun skal nemlig ha fått seg ny kjæreste, melder flere amerikanske nettsteder.

Hennes utkårede er kunstneren Dustin Yellin (37), og det nye paret viste seg sammen for første gang hånd i hånd på Met gallen i New York i mai, skriver Daily Mail, som også trykker flere bilder av duoen.

Michelle har allerede presentert kjæresten for datteren Matilda (7), som hun har med den avdøde Hollywood-stjernen Heath Ledger, og mandag koste alle tre seg i en barnebursdag i en park i Brooklyn. Dagen etter ble Yellin obeservert da han hentet Matilda på skolen.

Paret bor nærme hverandre i det hippe nabolaget Red Hook i Brooklyn, New York, og det er slik de skal ha truffet hverandre, ifølge nettstedet.

I tillegg til at Yellin er en anarkjent kunstner og har sitt eget galleri, holder han også på å lage en dokumentarfilm som har fått navnet «Little Grandfather».LES OGSÅ: Her frir Kristian René på Paradise Hotel