Katie Price:

- Hun har fått nok

Den tidligere glamourmodellen skal ha blitt svært lei etter en turbulent kjærlighetsferie.

BRÅTT SLUTT: Den britiske tabloidavisen The Sun skriver at det er over mellom Katie Price og Carl Woods. Foto: Splash News / NTB
BRÅTT SLUTT: Den britiske tabloidavisen The Sun skriver at det er over mellom Katie Price og Carl Woods. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer ble det kjent at Katie Price (43) hadde blitt sammen med den britiske «Love Island»-profilen Carl Woods (31).

Det var seksbarnsmoren selv som den gang valgte å avsløre kjærlighetsforholdet, etter at det i flere måneder hadde versert en rekke romanserykter rundt dem.

«Jeg har endelig funnet min perfekte prins», skrev hun til et Instagram-innlegg hvor hun kysset sin unge kjæreste.

- Singel

Nå, drøyt ett år senere, skal det være slutt mellom dem, skriver The Sun.

Ifølge avisen skal realitystjernen ha fortalt venner om bruddet da hun i forrige uke var til stede på National Television Awards. Bruddet skal ha skjedd etter en tur til St. Lucia med forloveden, en tur som visstnok innebar en rekke konfrontasjoner.

- Hun fortalte folk at hun var blitt singel, at hun har dumpet ham, og at hun hadde gått videre i livet. Hun mente at de hadde kranglet konstant på ferie, og at hun har fått nok, forteller en kilde til The Sun.

Kilden fortsetter:

- Hun fortalte at hun er tilbake i huset sitt i West Sussex, og at hun er fast bestemt på ikke å flytte tilbake til ham. Hun mener at det definitivt er over, at hun ikke takler det lenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.