Katie Price:

- Hun har fått nok

Den tidligere glamourmodellen skal ha blitt svært lei etter en turbulent kjærlighetsferie.

BRÅTT SLUTT: Den britiske tabloidavisen The Sun skriver at det er over mellom Katie Price og Carl Woods. Foto: Splash News / NTB
BRÅTT SLUTT: Den britiske tabloidavisen The Sun skriver at det er over mellom Katie Price og Carl Woods. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer ble det kjent at Katie Price (43) hadde blitt sammen med den britiske «Love Island»-profilen Carl Woods (31).

Det var seksbarnsmoren selv som den gang valgte å avsløre kjærlighetsforholdet, etter at det i flere måneder hadde versert en rekke romanserykter rundt dem.

«Jeg har endelig funnet min perfekte prins», skrev hun til et Instagram-innlegg hvor hun kysset sin unge kjæreste.

Vis mer

- Singel

Nå, drøyt ett år senere, skal det være slutt mellom dem, skriver The Sun.

Ifølge avisen skal realitystjernen ha fortalt venner om bruddet da hun i forrige uke var til stede på National Television Awards. Bruddet skal ha skjedd etter en tur til St. Lucia med forloveden, en tur som visstnok innebar en rekke konfrontasjoner.

- Hun fortalte folk at hun var blitt singel, at hun har dumpet ham, og at hun hadde gått videre i livet. Hun mente at de hadde kranglet konstant på ferie, og at hun har fått nok, forteller en kilde til The Sun.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Kilden fortsetter:

- Hun fortalte at hun er tilbake i huset sitt i West Sussex, og at hun er fast bestemt på ikke å flytte tilbake til ham. Hun mener at det definitivt er over, at hun ikke takler det lenger.

Gift tre ganger

Den tidligere glamourmodellen var til stede på utdelingen etter å ha blitt nominert for BBC-dokumentaren «Katie Price: Harvey and Me».

Price og Woods ble introdusert for hverandre gjennom felles venner i juni i fjor, og forlovet seg i april i år. Dette var Katie Price' åttende forlovelse. Paret skulle etter planen gifte seg senere i år.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Price har barna Harvey (18), Junior (15), Princess (13), Jett (7) og Bunny (6) fra tidligere forhold, og har vært gift med tre forskjellige menn; artisten og tv-stjernen Peter Andre (48), den britiske MMA-utøveren Alex Reid (45) og den tidligere stripperen Kieran Hayler (34).

LES OGSÅ: - Jeg fant trøst i alkoholen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer