SUNN OG FRISK: Dette bildet, som ble tatt av Lindsay Lohan på mandag, viser en strålende og frisk Lohan. Foto: Stella Pictures
SUNN OG FRISK: Dette bildet, som ble tatt av Lindsay Lohan på mandag, viser en strålende og frisk Lohan. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun har fått mer kjøtt på bena

- Nå gjenoppdager skuespilleren en gammel venn: Mat!

SEHER.NO: Linsday Lohan (23) ble nylig observert med litt ekstra kjøtt på bena. Dette er et steg i riktig retning for skandalestjernen, mener nettstedet The Superficial.

Den unge skuespilleren tar nå et steg i riktig retning mot en sunnere livsstil. Ettersom Lindsay ikke lenger fester døgnet rundt, ser det ut som hun endelig gjenoppdager en gammel venn: Mat!

Lohan har tidligere slitt med spiseforstyrrelser, og har fått kritikk for å være for tynn. I 2009, fikk hun beskjed om å legge på seg for en rolle, men det er først i 2010 stjernen faktisk velger å gjøre det.

Lindsay ble spottet på Melrose i Hollywood tidligere i dag. Hun hadde dekket godt over sin elektroniske fotlenke, men at hun hadde fått ekstra kjøtt på bena kunne hun ikke skjule, skriver Daily Mail.

Nettstedet kommer også med en advarsel til «Mean Girls»-stjernen.

«Hvis du har tenkt å spise i nærheten av andre, som drikker alkohol, husk å holde alkoholen unna fotlenken din. Du vil vell ikke at noen skal søle på deg igjen?»

Under mandagens prisutdeling MTV Movie Awards, skal Lindsays alarm ha gått av, noe som raskt fikk en lokal dommer til å utstede arrestordre på filmstjernen.Etter et hastemøte skal Lindsays advokater ha betalt en kausjon på over en million kroner, og love at Lindsay stiller på et nytt rettsmøte 6. juli.

Men Lohan selv, hevder det hele var en stor misforståelse, fordi noen hadde sølt på den elektroniske fotlenken hennes.

- Red Bull og vann er mine to nye bestevenner. Alle burde prøve det! Det er morro - prøv selv, Twitret hun nylig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tror hun virkelig vi vil ta henne seriøst?