Katy Perry:

- Hun har fått bollekinn

Katy Perry synes datteren Daisy vokser svært fort.

ÅPENHJERTIG: Superstjernen Katy Perry forteller om livet som småbarnsmor i en livesending på Instagram. Foto: Splash News / NTB
ÅPENHJERTIG: Superstjernen Katy Perry forteller om livet som småbarnsmor i en livesending på Instagram. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor ble stjerneparet Katy Perry (36) og Orlando Bloom (44) foreldre til sitt første barn da datteren Daisy så dagens lys. Nå har den vesle jenta blitt fem måneder gammel, men paret har fortsatt til gode å vise frem et bilde av barnet.

Muligens er årsaken at de ønsker å skåne den lille jenta. I oktober kunne imidlertid Bloom røpe at datteren hadde arvet sin mors blå øyne. Nå har superparet antakelig kommet godt inn i rollen som foreldre, selv om overgangen har vært stor - noe Perry ikke la skjul på i en livesending på Instagram-profilen sin tidligere denne uken.

- Hun har forandret livet mitt og fortsetter å forandre livet mitt, sier 36-åringen i sendingen, ifølge ET Online.

«I Kissed A Girl»-sangeren forklarer at hun alltid setter datterens behov først - i en hverdag bestående av mange planer og aktiviteter.

- Jeg tror det er noe du innser når du blir mor. Du må fokusere på å være mamma. Og det er ikke fordi du ikke elsker andre mennesker, det handler ikke om noe annet enn at du ønsker å være en god mor, sier Perry åpenhjertig.

VAR GRAVID: Superstjernen Katy Perry var slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Bollekinn

Katy Perry forteller videre at det er mange ting som faller fra når man får barn, og at det å fokusere på babyen blir den viktigste jobben. Artisten røper også at det er fascinerende å se hvor fort det lille barnet utvikler seg.

- Jeg har sett datteren min forandre seg så mye de siste fem månedene, og når jeg ser på bilder, tenker jeg: «wow». Du kan se tid i menneskelig form, og det er … Nå har hun fått bollekinn, røper stjernen.

I livesendingen benyttet Perry også anledningen til skryte av at Orlando har vært en fantastisk partner etter at Daisy så dagens lys for fem måneder siden.

Det kan likevel virke som at fansen må se lenge etter et bilde av stjerneparets datter. De holder en lav profil i sosiale medier, og mye later til at de vil hegne om datterens privatliv.

I et intervju med Ellen DeGeneres i oktober i fjor kunne Bloom imidlertid røpe hvordan Daisy ser ut.

- Det er en søt baby. Katy sendte meg et bilde av Daisy og hun har hennes øyne, synes du ikke, spurte programleder Ellen DeGeneres (63).

SMÅBARNSFORELDRE: Katy Perry og Orlando Bloom fikk datteren Daisy i august i fjor. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB
SMÅBARNSFORELDRE: Katy Perry og Orlando Bloom fikk datteren Daisy i august i fjor. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB Vis mer

Bloom sa seg enig i DeGeneres sitt utsagn, og fortsatte:

- Det er morsomt for da hun først kom ut tenkte jeg «åh, det er meg! Det er en mini-me». Men så fikk hun de vakre blå øynene til Katy heldigvis. Det er helt perfekt.

Videre fortalte Bloom at han en stund også syntes at datteren lignet sin egen mamma.

- Så jeg ble litt forvirret da Katy ammet en mini-me som også så ut som min mor. Hvem er nestemann hun kommer til å ligne på, undret han.

Bloom, som også har sønnen Flynn fra ekteskapet med supermodellen Miranda Kerr, fortalte også at babyen har et godt sovehjerte.

- Hun sover fra ni til seks. Det er helt utrolig. Det er en velsignelse.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

Ingen hast

Katy Perry og Orlando Bloom ble kjærester for første gang i 2016, før de i 2017 gikk fra hverandre en kort periode. Året etter fant de derimot tilbake til hverandre, og siden den gang har gladnyhetene kommet nærmest som perler på en snor.

På valentinsdagen i 2019 gikk «Ringenes Herre»-stjernen ned på kne og fridde, og nyheten om forlovelsen delte de begge på Instagram.

«Full bloom», skrev hun under bildet, mens han skrev «Lifetimes».

Sommeren samme år, da paret hadde vært forlovet i fem måneder, innrømmet «Teenage Dream»- stjernen at hun ikke hadde noe hastverk med å gifte seg.

- Jeg synes vi har det bra. Vi jobber hardt for å legge et vakkert fundament før vi starter å bygge et gigantisk hus.

- Det er viktig for oss å gjøre et arbeid før vi tar fatt på det neste, virkelige store skrittet. Vi har begge vært gift før, og det er ikke det samme når man er i trettiårene, forklarte hun i et intervju med Cosmopolitan.

Perry var nemlig gift med den britiske komikeren Russell Brand (45) fra 2010 til 2012, mens Bloom som nevnt var gift med Miranda Kerr fra 2010 til 2013.

LES OGSÅ: Popstjerne (34) døde brått

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer