- Hun har fantastiske former

Får kroppsskryt etter at hun snakket ut som kampen mot kiloene.

YNGST I FLOKKEN: Khloe Kardashian (t.h.) er den yngste av reality-søstrene. Her er hun på stranden sammen med Kim og Kourtney. Foto: Stella Pictures
YNGST I FLOKKEN: Khloe Kardashian (t.h.) er den yngste av reality-søstrene. Her er hun på stranden sammen med Kim og Kourtney. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: De tre reality-søstrene Kim (30), Kourtney (31) og Khloe Kardashian (26) blir ofte hyllet for sine flotte, kvinnelige former. Sistnevnte snakket nylig ut, og avslørte at hun ikke er helt fornøyd med sin egen kropp.

Khloe, som er yngst av de tre kjendissøstrene, sa ifølge nettstedet UsMagazine.com i en videoblogg at hun alltid kjemper mot vektnålen.

- Vekten min går ofte opp og ned. Jeg slåss alltid mot det. Uansett hva jeg gjør, ser jeg aldri bra nok ut, sa hun.

Kardashian omtalte vekten som sitt aller største problem, men nå får hun skryt for sin kvinnelige kropp av kjendisbloggeren Perez Hilton.

«Hun har fantastiske former. Vi elsker kroppen din, Khloe. Jobb mot målene dine, men sett pris på kroppen din for det den er», skriver han på nettstedet FitPerez.com. (Ekstern lenke)

Reality-stjernen, som giftet seg med basketball-spilleren Lamar Odom i 2009, forklarte at hun gradvis har lært seg å like kroppen sin bedre og bedre.

- Det har vært en kamp jeg etter hvert har lært meg å håndtere, at man ikke bryr seg om hva andre mener. Men selv om jeg sier det, har det seg fortsatt slik at andres ord kommer og slår deg hardt i bakken.

Da Kardashian tidlig i januar viste seg fram på den røde løperen på People Magazine's Choice Awards, ble det heftig spekulert i om stjernen var gravid. Ryktene var ikke sanne.

- Jeg mener at vekten er mitt største problem. Det er ikke alltid den største tingen i livet, men det presser deg ned noen ganger.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Avslørte kirurgi på direkten