Popdronningen Madonna:

- Hun har et hemmelig botox-kjøleskap

59-åringen ønsker at fansen skal tro at utseendet hennes er helt naturlig.

PLETTFRI HUD: Popartisten Madonna fyller 60 år i sommer, men hun ser nok en god del yngre ut enn alderen tilsier. Foto: NTB Scanpix
PLETTFRI HUD: Popartisten Madonna fyller 60 år i sommer, men hun ser nok en god del yngre ut enn alderen tilsier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Popdronningen Madonna (59) skapte store overskrifter for sitt nakenstunt tidligere i år, og fikk kommentarfeltet på Instagram-profilen sin til å koke.

At hun fyller 60 år til sommeren, er for mange vanskelig å tro, om en skal dømme utifra hennes ungdommelige ytre.

Ifølge nettstedet Radar Online kom nylig Madonnas nye hudpleieserie «MDNA skin» på markedet. Produktene markedsføres som at disse er årsaken til 59-åringens «evig unge» utseende.

Selv ønsker Madonna at fansen skal tro på at utseendet hennes er helt naturlig, men nettstedet mener at artisten absolutt ikke er like ærlig med følgerne sine som hun selv skal ha det til.

En kilde har nemlig fortalt til nettstedet at superstjernen har tatt både botox, gjennomført plastisk kirurgi og hatt flere ekstreme kjemiske behandlinger for å se ut som hun gjør i dag.

- Madonna legger frem idéen om at aldringen hennes er helt naturlig, men ingenting kunne vært lenger unna sannheten, hevder kilden til nettstedet, og utdyper:

- Hun er en pionér når det kommer til plastiske operasjoner og har gjennomgått mange prosedyrer opp gjennom årene for å stoppe aldringen. Hun er ekstremt forfengelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.