Popdronningen Madonna:

- Hun har et hemmelig botox-kjøleskap

59-åringen ønsker at fansen skal tro at utseendet hennes er helt naturlig.

PLETTFRI HUD: Popartisten Madonna fyller 60 år i sommer, men hun ser nok en god del yngre ut enn alderen tilsier. Foto: NTB Scanpix
PLETTFRI HUD: Popartisten Madonna fyller 60 år i sommer, men hun ser nok en god del yngre ut enn alderen tilsier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Popdronningen Madonna (59) skapte store overskrifter for sitt nakenstunt tidligere i år, og fikk kommentarfeltet på Instagram-profilen sin til å koke.

At hun fyller 60 år til sommeren, er for mange vanskelig å tro, om en skal dømme utifra hennes ungdommelige ytre.

Ifølge nettstedet Radar Online kom nylig Madonnas nye hudpleieserie «MDNA skin» på markedet. Produktene markedsføres som at disse er årsaken til 59-åringens «evig unge» utseende.

Selv ønsker Madonna at fansen skal tro på at utseendet hennes er helt naturlig, men nettstedet mener at artisten absolutt ikke er like ærlig med følgerne sine som hun selv skal ha det til.

En kilde har nemlig fortalt til nettstedet at superstjernen har tatt både botox, gjennomført plastisk kirurgi og hatt flere ekstreme kjemiske behandlinger for å se ut som hun gjør i dag.

- Madonna legger frem idéen om at aldringen hennes er helt naturlig, men ingenting kunne vært lenger unna sannheten, hevder kilden til nettstedet, og utdyper:

- Hun er en pionér når det kommer til plastiske operasjoner og har gjennomgått mange prosedyrer opp gjennom årene for å stoppe aldringen. Hun er ekstremt forfengelig.

Kjøleskap med ansiktsfillers

Ifølge nettstedet har Madonna et eget botox-kjøleskap som til enhver tid er fylt opp med de beste variantene av ansiktsfillers.

Det angivelige kjøleskapet skal være oppbevart i et hemmelig kammer inne på Madonnas soverom, det eneste stedet i huset hennes hvor de ansatte ikke har tilgang.

Ifølge kilden skal Madonna være helt besatt av å se ung ut, og hun skal ha overtalt legene sine til å lære henne hvordan hun kan sette sprøyter med botox i ansiktet sitt på egenhånd.

Popdronningen får mye ros av følgerne sine for den fantastiske huden sin på Instagram-bildene hun legger ut, men likevel er det flere som legger merke til forandringer ved 59-åringens utseende.

«Slutt å ødelegge ansiktet ditt», skriver en av følgerne.

«Hva har skjedd med leppene dine?», skriver en annen.

«Du ser ikke ut som deg selv lenger».

Svindyrt nakenstunt

I januar fikk Madonna fansen til å gå amok da hun delte et oppsiktsvekkende bilde av seg selv på Instagram.

- Sikler fortsatt over en veske, skrev hun til bildet som mottok en rekke reaksjoner på kort tid.

Sammen med en Louis Vuitton-veske verdt nærmere 40 000 norske kroner, poserte 59-åringen naken mens hun skjulte brystene bak en krusedull. Vesken er fra den moderne kunstneren Jeff Koons' kolleksjon for det franske motehuset, og er inspirert av Leonardo da Vincis «Mona Lisa».

På kort tid hanket Madonna inn flere hundre tusen likerklikk og kommentarer, men ikke alle var like begeistret for 59-åringens bildestunt.

- Desperat etter oppmerksomhet, eller hva? skrev en følger på Instagram, mens en annen hyllet popikonet:

- Du rocker! Enhver 60-åring vil hylle deg for at du baner vår vei.

I kommentarfeltet under det mye omtalte bildet var fansen så uenige om hvorvidt bildet er upassende eller ikke, at flere begynte å «krangle».

- Det er det som skjer hvis du går inn på bestemor sitt rom uten å banke på, skrev en til bildet, som raskt fikk et svar tilbake:

- Jeg vil ikke være frekk her, men hvordan kan du som kvinne skrive noe så stygt til noen som hedrer kvinner?

Saken fortsetter nedenfor.

HARDT UT: Madonna snakket klart og tydelig under kvinnemarsjen i Washington. I klippet banner Madonna, noe som ble for mye for CNN. De har imidlertid fjernet reaksjonen sin og sensurert banningen i dette klippet. Foto: AP Photo/Jose Luis Magana, NTB Scanpix Video: CNN Vis mer

Delte hårete bilde

Men popstjernen er ikke den eneste i familien som liker å overraske fanskaren i sosiale medier. Heller ikke datteren Lourdes Leon (21) er redd for å sjokkere.

På et av Madonnas Instagram-bilder fra desember poserer hun sammen med Lourdes, og her vakte datterens hårete armhuler stor oppsikt.

Kommentarene haglet raskt inn under bildet. Der noen viste avsky, la andre ut støttemeldinger på Twitter og applauderte «Lola», som Lourdes ofte blir kalt, for å være naturlig.

Ifølge Refinery29 ble Lourdes også avbildet på stranden i april i fjor mens hun var ubarbert.

I 2014 la også hennes berømte mor ut et bilde av seg selv med hårete armhuler.

«Long hair don't care», skrev hun tekst til posten den gang.

Long hair...... Don't Care!!!!!! #artforfreedom #rebelheart #revolutionoflove

A post shared by Madonna (@madonna) on

LES OGSÅ: Eks-kjæreste krever 170 millioner for Maddonas brukte truse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer