- Hun har et forhold til agenten sin

Katy Perry skal ha søkt trøst, av den fysiske typen, hos agenten sin etter bruddet med John Mayer. Se video!

Publisert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Katy Perry (28) ble i mars dumpet av artisten John Mayer (35).

Sjalusi skal ha vært den viktigste årsaken til bruddet, og Mayer har uttalt på «The Ellen DeGeneres Show» at han er mye lykkeligere etter at det ble slutt.   

Perry på sin side skal ha hatt det tøft, og ifølge kilder nær sangeren skal hun ikke ha planer om å finne seg noen ny mann med det første.

Ifølge Star Magazine har 28-åringen imidlertid funnet trøst hos agenten sin, Michael Cyves (35).

Forholdet mellom de to er visstnok av fysisk karakter, da Perry altså ikke er klar for et seriøst forhold. Agenten, som har støttet henne etter bruddet, skal angivelig være innstilt på å bli sammen med «I Kissed A Girl»-sangeren.

Katy Perry har derimot flere å støtte seg til, som eksmannen Russell Brand (37). Han skal ha hjulpet henne med å få selvtilliten tilbake etter det opprivende bruddet med Mayer.

Nå kan det bli spennende å se om Katy Perry og agenten kommer til å dukke opp offentlig sammen hånd i hånd, eller om romanseryktene kun bygger på skjønnhetens «rebound»-virksomhet.

Få med deg mer om Katy Perrys pikante singelliv i videovinduet øverst i saken!

LES OGSÅ: - Jeg dater ei jente


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer