- Hun har et enormt stort hjerte

Britneys nye kjæreste var mobbeoffer og trodde at han ikke fortjente å bli elsket.

LYKKELIG FORELSKET: Forholdet mellom Britney Spears og Charlie Ebersol har utviklet seg raskt, og paret er svært forelsket. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG FORELSKET: Forholdet mellom Britney Spears og Charlie Ebersol har utviklet seg raskt, og paret er svært forelsket. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av november ble det kjent at Britney Spears (33) hadde funnet lykken med TV-produsenten Charlie Ebersol (31).

Paret ble kjærester bare to månder etter at popstjernen kastet eksen David Lucado på dør fordi han hadde vært utro mot henne.

Selv om Britney og Ebersols forhold er relativt nytt, så har de ikke gjort noe for å skjule sine varme følelser for hverandre.

Flere ganger har de postet søte kjærestebilder på sosiale medier, og sangfuglens sønner Sean (9) og Jayden (8) har allerede godtatt morens nye mann.

Saken fortsetter under bildet.

9-11-2014 Britney Spears tweets first photo with new boyfriend Charlie Ebersol Pictured: Britney Spears Charlie Ebersol Supplied By Planet Photos  DISTR:  STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures
9-11-2014 Britney Spears tweets first photo with new boyfriend Charlie Ebersol Pictured: Britney Spears Charlie Ebersol Supplied By Planet Photos DISTR: STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures Vis mer

Skryter av Britney

Charlie Ebersol er sønn av «Saturday Night Live»-grunnleggeren Dick Ebersol. Selv er han best kjent som skaper av TV-serien «The Moment» som hjalp mennesker å få en ny sjanse i karrierelivet.

Programmet ble til etter en fryktelig flyulykke som tok livet av Charlies yngre bror Teddy, og skadet ham selv og faren stygt.

Nå åpner Charlie seg for første gang om forholdet og følelsene til sin berømte kjæreste.

- Jeg liker å verne om privatlivet mitt, men jeg kan si dette: Hvis jeg ikke hadde gått gjennom det jeg har gått gjennom, så hadde jeg ikke vært klar for å være i et forhold med noen, og i alle fall ikke med en person som Britney.

- Hun har et enormt stort hjerte. Jeg klarer ikke en gang å ta det inn over meg. Alle fortjener å bli elsket, sier han til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

NYTT PAR: Britney Spears delte dette bildet av seg selv og sin nye kjæreste Charlie Ebersol, med sønnene Jayden James og Sean Preston. Foto: Instagram
NYTT PAR: Britney Spears delte dette bildet av seg selv og sin nye kjæreste Charlie Ebersol, med sønnene Jayden James og Sean Preston. Foto: Instagram Vis mer

Tøff bakgrunn

Ebersol har opplevd flere tøffe ting i løpet av livet, og i november var det ti år siden den forferdelige flyulykken.

- Alle døde utenom meg og pappa. Jeg måtte dra ham ut av vraket. Lillebroren min var 14 år da han døde, forteller 31-åringen.

I tillegg til dette har han også en bakgrunn som mobbeoffer.

- Jeg ble mobbet stygt på videregående. Jeg var en veldig suksessfull gutt, og solgte mitt første firma allerede i ung alder. Dette førte til at det ble mye feilplassert raseri mot meg.

Selv innså ikke Charlie at han ble mobbet før søsknene hans reagerte.

- Det er helt utrolig, men jeg begynte å tro at jeg ikke fortjente å bli elsket. Jeg endte opp med å stenge ute alle minnene, og det var ikke før jeg snakket med min bror om mobbing at alt kom tilbake til meg i store strømmer, sier han i intervjuet.

Nå er Charlie endelig lykkelig med sin verdenskjente popstjernekjæreste. Paret møttes gjennom felles kjente, og venner nær duoen kan ikke få skrytt nok av ham.

- Han er den søteste fyren noensinne, og de nyter å bli kjent med hverandre. De er begge veldig lykkelige og har det gøy.

LES OGSÅ: Britney har ikke fikset på utseendet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer