<strong>NÅ ER DE BORTE:</strong> Whitney Houston ble bare 48 år. Hun døde av drukning i 2012. Datteren Bobbi Kristina ble 22 år. Dette bildet er tatt under et TV-innslag i New York i 2009. Foto: NTB Scanpix
NÅ ER DE BORTE: Whitney Houston ble bare 48 år. Hun døde av drukning i 2012. Datteren Bobbi Kristina ble 22 år. Dette bildet er tatt under et TV-innslag i New York i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun har endelig funnet fred

Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, ble bare 22 år.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag den 26.juli kom den triste beskjeden om at kjendisdatteren Bobbi Kristina Brown er død. Hun ble bare 22 år.

R&B-sangeren var omgitt av familie i Peachtree Christian Hospice i Duluth, Georgia.

- Hun har endelig funnet fred i Guds armer. Vi vil takke alle for den kjærligheten de har vist disse siste vanskelige månedene, sa Houston-familien til Entertainment Tonight.

I januar i år ble hun funnet bevisstløs i badekaret i sitt eget hjem Atlanta, og har siden ligget i kunstig koma.

Folk har siden hendelsen i januar spekulert i om 22-åringen bevisst har kopiert sin verdensberømte mor Whitney Houston -  som omkom i en drukningsulykke kombinert med narkotiske stoffer i blodet - på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles i 2012, og ble funnet død nettopp i badekaret på hotellet.

<strong>DØDE:</strong> Denne uken ble det kjent at Bobbi Kristina Brown døde etter skadene hun pådro seg da hun ble funnet livløs i badekaret i sitt hjem i Atlanta i januar. Hun har siden ulykken ligget i kunstig koma. Dette bildet er fra 2012. Foto: NTB Scanpix
DØDE: Denne uken ble det kjent at Bobbi Kristina Brown døde etter skadene hun pådro seg da hun ble funnet livløs i badekaret i sitt hjem i Atlanta i januar. Hun har siden ulykken ligget i kunstig koma. Dette bildet er fra 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den siste tiden har familien tatt farvel med Bobbi Kristina på sykehuset, og i slutten av juni uttalte familien i en pressemelding at de setter pris på omtanken de har fått av kjente og ukjente den siste tiden:

«Vi takker alle for støtte og bønn. Hun er i Guds hender nå», sa tanten Pat Houston på vegne av familien.

Tapet av moren Whitney Houston, som var en av verdens fremste popstjerner, gikk hardt inn på Bobbi Kristina. Ifølge flere kilder skal den unge kjendisdatteren ha brukt narkotiske stoffer for å døyve sorgen etter morens død.

Kilder skal ha fortalt People at Bobbi Kristina var avhengig av heroin, kokain og i tillegg ha et stort alkoholproblem, i tiden før hun ble funnet livløs i sitt hjem i januar.

- Hun ble så tynn på grunn av all dopet. Hun hadde ingen til å hjelpe henne, røper en av kildene.

En annen forteller at den unge stjernedatteren skal ha vært inn og ut av avvenning de siste årene.

- Hun virket ofte høy og slurvete da hun pratet, sa kilden.

LES OGSÅ: - Whitney og Bobbi Kristina ruset seg sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer