- Hun har endelig funnet fred

Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, ble bare 22 år.

NÅ ER DE BORTE: Whitney Houston ble bare 48 år. Hun døde av drukning i 2012. Datteren Bobbi Kristina ble 22 år. Dette bildet er tatt under et TV-innslag i New York i 2009. Foto: NTB Scanpix
NÅ ER DE BORTE: Whitney Houston ble bare 48 år. Hun døde av drukning i 2012. Datteren Bobbi Kristina ble 22 år. Dette bildet er tatt under et TV-innslag i New York i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag den 26.juli kom den triste beskjeden om at kjendisdatteren Bobbi Kristina Brown er død. Hun ble bare 22 år.

R&B-sangeren var omgitt av familie i Peachtree Christian Hospice i Duluth, Georgia.

- Hun har endelig funnet fred i Guds armer. Vi vil takke alle for den kjærligheten de har vist disse siste vanskelige månedene, sa Houston-familien til Entertainment Tonight.

I januar i år ble hun funnet bevisstløs i badekaret i sitt eget hjem Atlanta, og har siden ligget i kunstig koma.

Folk har siden hendelsen i januar spekulert i om 22-åringen bevisst har kopiert sin verdensberømte mor Whitney Houston -  som omkom i en drukningsulykke kombinert med narkotiske stoffer i blodet - på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles i 2012, og ble funnet død nettopp i badekaret på hotellet.

Den siste tiden har familien tatt farvel med Bobbi Kristina på sykehuset, og i slutten av juni uttalte familien i en pressemelding at de setter pris på omtanken de har fått av kjente og ukjente den siste tiden:

«Vi takker alle for støtte og bønn. Hun er i Guds hender nå», sa tanten Pat Houston på vegne av familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer