Jennifer Aniston:

- Hun har endelig begynt å date igjen

Hollywood-stjernen skal ha kastet seg ut i datinglivet igjen, og forholdet til Brad Pitt har visstnok aldri vært bedre.

FORTSATT KONTAKT: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston skal nå ha begynt å date igjen, men velger fortsatt å opprettholde kontakten med eksmannen Brad Pitt. Her er stjerneduoen avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT KONTAKT: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston skal nå ha begynt å date igjen, men velger fortsatt å opprettholde kontakten med eksmannen Brad Pitt. Her er stjerneduoen avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Jennifer Aniston (50) har fått kjenne på singeltilværelsen en god stund etter bruddet med Justin Theorux (47) i februar i fjor.

I etterkant av skilsmissen har kjærlighetslivet til 50-åringen blitt hyppig omtalt, og hun har selv tidligere uttalt at hun fortsatt har troen på å finne «den rette».

Kaster seg ut i det

Nå ser det imidlertid ut til at filmstjernen har kastet seg ut i datinglivet igjen, ifølge ET Online. Etter at Jennifer feiret 50-årsdagen sin tidligere i år har hun tilbrakt store deler av tiden sin sammen med gode venner.

Blant dem er de tidligere kollegene fra den velkjente tv-serien «Friends», som ifølge en kilde til nettstedet skal ha oppmuntret henne til å begynne å date igjen.

- Støtten hun har fått fra kvinnene i livet sitt har virkelig hjulpet henne til å komme seg videre, og med mye oppmuntring fra venner har hun endelig begynt å date, uttaler kilde, og legger til at det er blant andre Courteney Cox (55) og Lisa Kudrow (56) som har vært med på å oppmuntre stjernen.

Ifølge kilden ser forholdet mellom Jennifer og eksmannen Brad Pitt (55) også ut til å blomstre om dagen. Brad var for øvrig også en av gjestene under Jennifers 50-årsfeiring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer