Jennifer Aniston:

- Hun har endelig begynt å date igjen

Hollywood-stjernen skal ha kastet seg ut i datinglivet igjen, og forholdet til Brad Pitt har visstnok aldri vært bedre.

FORTSATT KONTAKT: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston skal nå ha begynt å date igjen, men velger fortsatt å opprettholde kontakten med eksmannen Brad Pitt. Her er stjerneduoen avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT KONTAKT: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston skal nå ha begynt å date igjen, men velger fortsatt å opprettholde kontakten med eksmannen Brad Pitt. Her er stjerneduoen avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Jennifer Aniston (50) har fått kjenne på singeltilværelsen en god stund etter bruddet med Justin Theorux (47) i februar i fjor.

I etterkant av skilsmissen har kjærlighetslivet til 50-åringen blitt hyppig omtalt, og hun har selv tidligere uttalt at hun fortsatt har troen på å finne «den rette».

Kaster seg ut i det

Nå ser det imidlertid ut til at filmstjernen har kastet seg ut i datinglivet igjen, ifølge ET Online. Etter at Jennifer feiret 50-årsdagen sin tidligere i år har hun tilbrakt store deler av tiden sin sammen med gode venner.

Blant dem er de tidligere kollegene fra den velkjente tv-serien «Friends», som ifølge en kilde til nettstedet skal ha oppmuntret henne til å begynne å date igjen.

- Støtten hun har fått fra kvinnene i livet sitt har virkelig hjulpet henne til å komme seg videre, og med mye oppmuntring fra venner har hun endelig begynt å date, uttaler kilde, og legger til at det er blant andre Courteney Cox (55) og Lisa Kudrow (56) som har vært med på å oppmuntre stjernen.

HAR KONTAKT: Da Brad Pitt og Jennifer Aniston var sammen ble de omtalt som et av Hollywood hotteste par. I etterkant av Jennifers skilsmisse fra Justin Theroux er det flere håpefulle fans som ønsker seg en gjenforening mellom dem. Her er de avbildet i 2002. Foto: NTB Scanpix
HAR KONTAKT: Da Brad Pitt og Jennifer Aniston var sammen ble de omtalt som et av Hollywood hotteste par. I etterkant av Jennifers skilsmisse fra Justin Theroux er det flere håpefulle fans som ønsker seg en gjenforening mellom dem. Her er de avbildet i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge kilden ser forholdet mellom Jennifer og eksmannen Brad Pitt (55) også ut til å blomstre om dagen. Brad var for øvrig også en av gjestene under Jennifers 50-årsfeiring.

- Hun har fortsatt kontakt med Brad og de snakker sammen regelmessig. De har begge kommet så langt, fortsetter kilden.

Mottar mange tilbud

Det er ikke bare kjærlighetslivet som blomstrer om dagen for Hollywood-stjernen. Også karrieremessig har 50-åringen mye å se frem til, og det ser ikke ut til at hun kommer til å roe ned tempoet med det første.

- Jennifer har mange kommende prosjekter og har ennå ikke senket tempoet når det kommer til jobb. Hun har mottatt så mange tilbud at det har vært vanskelig å ta en beslutning, forteller kilden.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

I anledning magasinet InStyles 25-årsjubileum nylig, skrev 50-åringen et innlegg i magasinet, hvor hun blant annet skrev om livet i rampelyset.

- Jeg begynte å finne selvtilliten min da jeg var med i «Friends», det er helt sikkert. Å være i den tv-serien var den ultimate tillitsøvelsen. Det var mye komfort der, og vi holdt hverandre oppe. Jeg savner mye av den tiden. Å ha en jobb som var ren glede, skrev stjernen, og fortsatte:

STRÅLER: Jennifer Aniston har visstnok flere nye prosjekter å henge fingrene i fremover. Foto: NTB Scanpix
STRÅLER: Jennifer Aniston har visstnok flere nye prosjekter å henge fingrene i fremover. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg savner å få være med mennesker som jeg elsker så mye og respekterer mer enn ord kan beskrive. Så ja, i disse dager er jeg veldig nostalgisk, var noe av det stjernen skrev.

Videre skrev Jennifer at hun har kommet til et sted i livet hvor hun endelig føler seg som «en voksen», og at det har tatt lang tid å finne ut av hva hun er i stand til å få til.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

Sorgtung gjenforening

At stjernen i dag skal ha et godt forhold til eksmannen Brad, er nok noe mange gleder seg over. Mange håpefulle fans lengter etter at de skal finne tilbake til hverandre, og spesielt etter skilsmissen fra Justin har det blitt skrevet opp og ned om Brad og Jennifer.

Til fansens mulige skuffelse ble Jennifer nylig gjenforent med eksmannen, men ikke på et romantisk vis. Bakgrunnen for gjenforeningen var nemlig deres felles hund, Dolly, som gikk bort for få uker siden.

Det var nok til at eksparet samlet seg i 50-åringens hjem for å ta et siste farvel. Justin, som har base i New York, hastet til ekskonas hjem i Los Angeles for å gi hunden en verdig avslutning på livet.

I et innlegg på Instagram delte 47-åringen hjerteskjærende bilder fra hundens begravelse.

I et av bildene som ble delt, kan man tydelig se Justin holde hender med Jennifer, mens de bisetter den elskede hunden.

LES OGSÅ: Fikk bursdagshilsen av eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer