- Hun har en sjel som har satt dype spor

Kjendisvennene tok et følelsesladet farvel med Anbjørg Sætre Håtun.

SEOGHØR.NO: Kjente personer som Kåre Conradi, Lene Marlin, Lena Kristin Ellingen, Trond Fausa Aurvåg, Per Sundnes og Mia Gundersen var blant de mange som møtte opp i begravelsen til NRK-profilen Anbjørg Sætre Håtun i Vestre Aker kirke i Oslo torsdag.

Prest Kristian Engelstad Kvalem ledet begravelsen, og det var flere taler og musikalske innslag for å minnes Anbjørg. Etter seremonien blir Anbjørg begravet på Nordre Gravlund.

Anbjørgs ektemann Jon Andreas Håtun hadde blant annet komponert et eget stykke «Til Anbjørg» som ble fremført i kirken.

Emil Solli Tangen sang «My Heart Will Go On» og «Nesso Dorma».

Til Seoghør.no sier Mia Gundersen at hun har lært mye av Anbjørg Sætre Håtun.

- Jeg har faktisk fått bekreftet at det å se kjærligheten som en kraft er noe vi alltid skal gjøre. Det vil skape oss til gode medskapere som igjen smitter over på andre. Det å gi takhøyde og rom for annerledeshet og bare være seg selv. Det kommer jeg til å ta med meg videre.

DE KONGELIGE  I SORG: Prinsesse Martha, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit deltok i bisettelsen av Anbjørg Sætre Håtun i Vestre Aker Kirke torsdag formiddag.  Foto: NTB scanpix
DE KONGELIGE I SORG: Prinsesse Martha, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit deltok i bisettelsen av Anbjørg Sætre Håtun i Vestre Aker Kirke torsdag formiddag. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg vil huske Anbjørg som et fantastisk menneske. Og en sjel som har satt dype spor.Tidligere statsråd Trond Giske (Ap) roste Håtun for hennes varme.

- Jeg vil huske henne som en varm og omsorgsfull person, som alltid ga av seg selv til andre, sier han til Seoghør.no.

Både kronprins Haakon og kronprinsesse møtte også opp i begravelsen, sammen med prinsesse Märtha Louise, hennes ektemann Ari Behn og deres tre barn Maud Angelica (10), Leah Isadora (8) og Emma Tallulah (5).


LES OGSÅ: Anbjørg ble hyllet på Instagram