- Hun har en perfekt kropp

Supermodellen kaster klærne i ny reklame.

SEXY: Refaeli poserte for Agua Bendita for å promotere deres kommende 2011 badetøykolleksjon.  Foto: All Over Press
SEXY: Refaeli poserte for Agua Bendita for å promotere deres kommende 2011 badetøykolleksjon. Foto: All Over Press Vis mer
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Den israelske skjønnheten, supermodellen Bar Refaeli (25), får kjendismediene til å rope et kollektivt hurra etter at hun viser seg fram i en ny reklamekampanje for Agua Bendita.

Refaeli, som er Leonardo DiCaprios (35) kjæreste, har skapt seg et stort navn i modellverdenen, og disse bildene viser hvorfor.

Blant annet er det nettstedet Popoholic som viser sin begeistring for 25-åringen, ved å skrive følgende på sine nettsider:

«Dette er noen av de hotteste bikinibildene vi noen gang har siklet over. Men igjen, når er ikke nye bikinibilder av Bar Refaeli noe av det hotteste man noen gang har sett? Dette viser hvor perfekt kroppen hennes virkelig er!»

Nettstedet skriver videre at Leonardo DiCaprio må være en av verdens heldigste menn. Men det ble nylig hevdet at han ikke ønsket å gifte seg med sin vakre kjæreste.

- Leo har lovet Bar, som akkurat ble 25 år, at han ønsker å være sammen med henne for alltid, men hun kan fort være 30 år gammel før de gifter seg. Kreativt er han i sitt ess nå for tiden, og ønsker å spille inn et dusin nye filmer i de neste fem årene. Han elsker virkelig Bar, men vet at han må tilby henne noe bindende, ellers forlater hun ham. Hun er en uavhengig kvinne, og har forlatt ham før, sa en kilde til National Enquirer.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor vil han ikke gifte seg

HOT: De nye bildene ble tatt ved Stahl-huset i Hollywood Hills. Foto: All Over Press
LYKKELIG KJÆRESTE: Leonardo DiCaprio er ifølge Popoholic en av verdens heldigste menn, og dette er grunnen. Foto: All Over Press
VIL HAN FRI?: Det hevdes at Leonardo DiCaprio setter karrieren foran kjæresten. Foto: All Over Press
POPULÆR: Bar Refaeli er en av verdens mest ettertraktede modeller. Foto: All Over Press
GOD REKLAME: Refaeli gir Agua Bendita god reklame. Foto: All Over Press
AV SKAFTET: Kjendismediene går av skaftet etter Bar Refaelis nye bikinibilder. Foto: All Over Press
NYE BILDER: Bildene er tatt av fotografen Juan Algarin. Foto: All Over Press
ROPER HURRA: Kjendismediene roper hurra når Bar Refaeli viser seg fram. Foto: All Over Press