- Hun har en perfekt bikinikropp

Sexy Ciara vakte oppsikt på stranden i Miami.

SEXY: Artisten Ciara viste frem sin flotte figur i en liten, rosa bikini i Miami denne uken. De små paljettene sørget for at badetøyet strålte like mye som R&B-baben selv... Foto: All Over Press
SEXY: Artisten Ciara viste frem sin flotte figur i en liten, rosa bikini i Miami denne uken. De små paljettene sørget for at badetøyet strålte like mye som R&B-baben selv... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske R&B-artisten Ciara (25) gav nok catwalk-modellene hard konkurranse da hun viste frem bikinikroppen i Miami mandag denne uken.

De siste dagene har nemlig Mercedes-Benz Swim Fashion Week blitt avholdt i byen, og den veltrente stjernen strålte - om enn ikke på catwalken, så på stranden, i en liten rosa knyttebikini.

Ciaras muskuløse, men formfulle figur er et forfriskende syn ved siden av de sylslanke bikinikroppene til stjerner som LeAnn Rimes, Candice Swanepoel og Megan Fox.

25-åringens paljettbesatte bikini sørget for å understreke Ciaras veldreide lår og muskuløse skulderparti, og nettstedet x17online fant frem sine mest begeistrede formuleringer da de omtalte de ferske bildene tirsdag:

«Ciara viser frem sin perfekte bikinikropp i Miami» og «den lille bikinien fremhevet hennes sexy former».

Også den britiske avisen DailyMail mente at sangstjernen «så fantastisk ut» der hun spankulerte langs strandkanten med sin «nydelig definerte figur». Men NBA-stjernen Amar'e Stoudemire, som angivelig er Ciaras nye kjæreste, var ikke til stede for å beundre 25-åringens sexy bikinikropp...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Redd jeg kommer til å dø mens jeg er ung   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer