- Hun har en hemmelig halvbror

Australsk magasin med sjokkavsløring om Jennifer Anistons familie.

HEMMELIG HALVBROR: New Idea avslører at Jennifer har en 22 år gammel halvbror, som heter Alex John Aniston. Foto: All Over Press
HEMMELIG HALVBROR: New Idea avslører at Jennifer har en 22 år gammel halvbror, som heter Alex John Aniston. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Superstjernen Jennifer Aniston (43) har en hemmelig halvbror som hun aldri offentlig har snakket om eller vist seg sammen med. Nå har det australske magasinet New Idea intervjuet venner og naboer av halvbroren, som heter Alex John Aniston (22).

De beskriver ham som en lite velstelt pøbel.

- Han har en madrass i baksetet på bilen sin. Han har alltid brukt det samme utslitte paret med bukser, som er lappet sammen 20 ganger. Og han har bare hatt tre t-skjorter, forklarer Samantha Robles, som kjenner til Alex John.

Ifølge bladet har han samme far som Jennifer, John Aniston. Men moren er skuespiller Sherry Rooney.

«Selv om Jennifer aldri har snakket om AJ, var han på premieren til filmen Along Came Polly sammen med foreldrene sine i 2004», skriver Radar Online.

- Han virker å være veldig glad for å være en ukjent fyr, sier Samanthas kjæreste, Mateo til New Idea.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kobles til ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer