UTROLIG: Jenni «Jwoww» Farley får skryt for sin flotte kropp. Foto: Stella Pictures
UTROLIG: Jenni «Jwoww» Farley får skryt for sin flotte kropp. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun har en helt utrolig kropp

Nå forklarer Jenni «Jwoww» Farley hvordan hun tar vare på den.

Publisert
SEHER.NO: Jenni «Jwoww» Farley har den siste tiden blitt en av USAs mest kjente reality-stjerner, gjennom hennes innsats i skandaleserien «Jersey Shore».

Hverdagslivet til Farley består av mye festing, men likevel klarer å holde seg i form. Det får helsenettstedene til å ta av seg hatten.

«Ingen kan nekte for at hun har en helt utrolig kropp. Hvis du spør oss, gjør hun resten av Seaside Heights-gjengen til skamme», skriver nettstedet FitPerez.com.

Nå forklarer hun hvordan hun klarer å ta seg så godt ut, festingen til tross.

- Jeg elsker fortsatt junk food, som ostekake og pizza, men gjør det jeg kan for å spise det i små mengder, forklarer stjernen.

I tillegg til å ha kuttet ned på alkoholen, tar hun også et kosttilskudd hver dag. Men det er ikke det som er den største hemmeligheten.

- Kjæresten min trener sammen med meg. Han er en stor bodybuilder. Han plasserer meg på gulvet, så trener vi med vekter sammen. Han lærer meg hvordan jeg skal gjøre det, sier hun.

«Bra for dere. De som trener sammen, holder sammen», skriver FitPerez.com.

Men alt er ikke like naturlig. Før Farleys 21-årsdag, fikset hun på brystene sine, som en gave til seg selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg fiket til henne av kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer