- Hun har en glød i kinnene som hun ikke har hatt før

Tone Damli virket i strålende form på sin første dag tilbake i jobb etter fødselen, og det la Stian Blipp merke til.

SEOGHØR.NO: Idol-sirkuset er nå i Oslo, og det var en lang kø som ventet dommerne onsdag formiddag i Nydalen. Sammen med Espen «Dansken» Selvig, Kurt Nilsen og Gunnar Greve, var Tone Damli (26) klar for å være dommer i Idol igjen.

Tone viste seg nylig sammen med datteren Billie for Seoghør.no på 17.mai, men nå er den nybakte moren klar for jobb. Kun halvannen måned etter fødselen, er Tone klar for å finne Norges nye Idol.

TILBAKE PÅ JOBB: Tone Damli sammen med Kurt Nilsen.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
TILBAKE PÅ JOBB: Tone Damli sammen med Kurt Nilsen. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Men programleder Stian Blipp har tenkt å holde seg langt unna barnestellet, og ga klar beskjed om at det fikk kjæresten Markus Foss ta seg av.

- Du har jo kjent Tone lenge, har du merket noe forskjell nå som hun er mor?

- Jeg har ikke sett henne før nå, men jeg ser definitivt en glød i kinnene som hun ikke har hatt før. Men jeg frykter at hun tar morsrollen i gjengen. Ikke mer sjokolade, Kurt, du vet hvordan magen din blir. Det takler jeg ikke. Det kommer sikkert til å bli mye bæsjebleier, mye gulp og jeg skal kke ha noe med det å gjøre. Det skal kjæresten Markus gjøre. Forhåpentligvis har ikke babyen så mye apetetiitt sånn at vi får gjort jobben vår.Det har hele tiden vært i Tone Damlis plan at hun raskt skal tilbake på jobb som «Idol»-dommer etter at hun er blitt mamma, og manager David Eriksen har tidligere sagt at han ikke utelukker at lille Billie vil være med mamma på «Idol»-audition.

Den nybakte moren ligger ikke på latsiden og nylig ble det klart at hun lager juleplate med Espen Lind. Popartisten og DJ'en Annie (36) og artist Margaret Berger har i mellomtiden vært vikarer for Tone.Selv om de har trivdes med vikarene, synes guttene det er godt å ha Tone tilbake på jobb.

PROGRAMLEDER: Stian Blipp var onsdag formiddag i full gang med innspillingen til Idol 2014 i Oslo.
PROGRAMLEDER: Stian Blipp var onsdag formiddag i full gang med innspillingen til Idol 2014 i Oslo. Vis mer

- Vi blir jo litt sånn filleonkler, og blir alle litt mo i knærne når hun kommer på jobb med den lille, sier Kurt.Manager og artist Gunnar Greve skyter inn at de gjerne gir råd til Tone.

- Hva slags råd får Tone av dere?

TALENTJAKT: Kurt Nilsen, Gunnar Greve og Dansken var onsdag formiddag klare for å lete etter nye sangtalenter. 
 Foto: Henning Jensen
TALENTJAKT: Kurt Nilsen, Gunnar Greve og Dansken var onsdag formiddag klare for å lete etter nye sangtalenter. Foto: Henning Jensen Vis mer

- Alle vi tre er småbarnsfedre og har det nydelige elementet i tilværelsen som heter småbarn, og vi synes det er fint å se at Tone går gjennom det samme. Jeg tror at Idol-Billie kommer til å være en positiv bidragsyter for Tone som dommer.

Tone Damli og Markus Foss ble i slutten av April foreldre til lille Billie.

Datteren ble født tre uker før termin, og Damli la kort tid etter ut et bilde av sin førstefødte med denne teksten:

«18:46 den 28.april blei Markus og meg foreldre til ei fantastisk, velskapt lita jente. 3340 gram og 50 cm lang. Vi e så stolte og lykkelige, nyte kvart eit sekund. Tenk å elske eit menneske så umiddelbart og så intenst. -Takk for alle helsinga»

image: - Hun har en glød i kinnene som hun ikke har hatt før

LES MER: Her er Tone og Markus stolthet