Malika Haqq om Khloé Kardashian:

- Hun har det veldig bra

Khloés bestevenninne gir en oppdatering på hvordan hun har det etter utroskapsskandalen.

GOD STØTTE: Sist måned dumpet Khloé Kardashian sin utro kjæreste, Tristan Thompson. Nå åpner Khloés venninne seg om hvordan det egentlig går med TV-stjernen. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: Sist måned dumpet Khloé Kardashian sin utro kjæreste, Tristan Thompson. Nå åpner Khloés venninne seg om hvordan det egentlig går med TV-stjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært noen tøffe uker for Khloé Kardashian (34) etter at nyheten kom om at Tristan Thompson (28), som er far til hennes 11 måneder gamle datter True, hadde vært utro bak ryggen hennes - nok en gang.

Og det var ikke hvem som helst Tristan rotet seg bort i. Denne gangen involverte han seg nemlig med Jordyn Woods (21), som er bestevenninne med Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21), og hun er også en del av «Good American»-gjengen som representerer Kardashians klesmerke.

Kort tid etter at skandalen ble kjent i februar, skal Khloé ha dumpet NBA-proffen, og til tross for det store sviket og at hun nå opptrer som alenemor, skal realitystjernen etter forholdene klare seg greit.

Det hevder bestevenninnen hennes, Malika Haqq (36).

- Khloé har det fint. Det går veldig bra med henne, fortalte Haqq til Entertainment Tonight søndag.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Står sammen uansett

Etter en rekke år som venninner har Khloé og Malika stått sammen gjennom tykt og tynt, og på grunn av deres tette bånd dømmer de to hverandre aldri.

- Jeg har mulighet til å være en Malika fordi jeg har en Khloé. Vi tar vare på hverandre. Vi er en duo som er vanskelig å komme innpå, men vi er velsignet som har hverandre og vi bygger videre på det.

- Vi sier i fra til hverandre hvis en av oss gjør noe riktig eller galt, men vi står uansett alltid sammen. Det er det eneste som betyr noe for oss. Når noen alltid har ryggen din er det som et familiemedlem, forklarte hun til nettstedet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Nektet for at de hadde sex

Det var søndag 17. februar at Tristan Thompson og Jordyn Woods skal ha blitt sett i het omfavnelse, og siden den gang har media viet enorm plass til utrosskapsskandalen.

Første helgen i mars, fortalte Woods sin side av historien, da hun ble invitert til «Red Table Talk». Der innrømmet 21-åringen at hun og Tristan hadde kysset, men nektet for at de hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

Etter intervjuet ble publisert gikk først Khloé til angrep mot Jordyn og hevdet det var hun som hadde ødelagt familien hennes. Men deretter angret hun seg og la skylden på Tristan.

Artikkelen fortsetter under bildet.

- Tristan har gått videre

Kort tid etter at Khloé dumpet Tristan, ble han observert med det som ble omtalt som en «mystisk kvinne» av flere amerikanske medier.

Duoen ble for første gang sett sammen i begynnelsen av denne måneden på det Mirror beskriver som en en dobbel-date med Tristans Cavaliers-lagkamerat, Jordan Clarkson, på den italienske restauranten Carbone i New York.

Noen dager senere ble basketball-proffen fotografert da han brakte to kopper kaffe tilbake til hotellrommet sitt, ifølge TMZ, og senere samme dag publiserte nettstedet bilder av Thompson og den da ukjente kvinnen etter at de hadde spist middag sammen på Nobu i storbyen.

- Det virker som om Tristan har gått videre fra Khloé Kardashian OG Jordyn Woods, skrev nettstedet blant annet.

Torsdag 7. mars ble den mørke skjønnheten identifisert som modellen Karizma Ramirez (28), meldte People.

I 2013 ble 28-åringen linket til Rihannas (31) eks, Chris Brown (29), og Blac Chyna (30) er en av kjendisene som følger Ramirez på Instagram, ifølge nettstedet.

The Mirror hadde følgende overskrift på sin sak om Tristan og Karizma den 8. mars:

«Tristan Thompson dater modell Karizma Ramirez etter å ha vært utro mot Khloé Kardashian».

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kobles til mystisk kvinne seks måneder etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer