- Hun har det veldig bra nå

Nyskilte Katie Holmes strålte for pressen med sine nye motspillere.

CELEBER GJENG: (F.v) «Two and a Half Men»-stjernen Judy Greer, «J. Edgar»-stjernen Josh Hamilton, Katie Holmes, «Blue Bloods»-stjernen Norbert L. Butz og Jayne Houdyshell spiller sammen i teaterstykket «Dead Acconts» som har premiere i november. Foto: All Over Press
CELEBER GJENG: (F.v) «Two and a Half Men»-stjernen Judy Greer, «J. Edgar»-stjernen Josh Hamilton, Katie Holmes, «Blue Bloods»-stjernen Norbert L. Butz og Jayne Houdyshell spiller sammen i teaterstykket «Dead Acconts» som har premiere i november. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller og designer Katie Holmes (33) har en tøff sommer bak seg, i kjølvannet av at hun og ektemannen Tom Cruise (50) gikk hvert til sitt.

Skilsmissen var offisielt gjennomført for en drøy måned siden, og nå ser det ut til at 33-åringen har begynt å komme seg videre.

Fredag møtte hun pressen i New York sammen med skuespillerne Judy Greer, Josh Hamilton, Norbert Leo Butz og Jayne Houdyshell, som hun spiller mot i teaterstykket «Dead Accounts».

Fra november av skal «Batman Begins»-stjernen stå på scenen i Music Box Theatre, i komediens kvinnelige hovedrolle.

- Katie har det så bra nå. Hun er en fantastisk kvinne som har gått igjennom mye. Hun er lykkeligere enn før og «går i barndommen» med Suri, sier en kilde til UsMagazine.

Og ettbarnsmoren så glad og opplagt ut da hun strålte mot fotografene på pressemøtet fredag. Holmes, som hadde sin scenedebut i 2008 i Arthur Millers «All My Sons», er åpenbart svært oppspilt over å få spille teater igjen.

- Jeg har hatt lyst til å stå på scenen helt siden «All My Sons». Det er virkelig flott å gjøre et nytt stykke der man skal få folk til å le - forhåpentligvis, sier hun til New York Daily News.
 
33-åringen og hennes prisbelønte motspiller Norbert Leo Butz (45) spiller søsken i stykket, og de to er i ferd med å skape en naturlig oppførsel og kroppsspråk mellom rollefigurene sine.

- Vi har en stor jobb foran oss, men det er gøy og fantastisk å gjøre dette hver eneste dag, understreker hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var på nippet til å miste et barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer