Eva Mendes:

- Hun har det ikke så veldig bra

Skuespilleren kommer med en trist avsløring.

TRIST AVSLØRING: Skuespiller Eva Mendes deler en trist nyhet om moren sin. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/ NTB
TRIST AVSLØRING: Skuespiller Eva Mendes deler en trist nyhet om moren sin. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerparet Eva Mendes (48) og Ryan Gosling (41) regnes som et av Hollywoods mest mediesky par. De har tidligere nektet å avsløre hvor mange år de faktisk har vært sammen, og det er ikke ofte man får et innblikk i stjernenes privatliv.

At Mendes dukker opp i intervjuer og snakker om familien hører til sjeldenhetene, men nå har hun gjort nettopp det.

Denne gangen er det imidlertid en trist beskjed hun har å dele.

SYK: I et nytt intervju avslører Eva Mendes at moren ikke har det så bra for tiden. Her med moren, Eva Perez Suarez. Foto: BDG/REX/NTB
SYK: I et nytt intervju avslører Eva Mendes at moren ikke har det så bra for tiden. Her med moren, Eva Perez Suarez. Foto: BDG/REX/NTB Vis mer

- Hun er en overlever

Fredag forrige uke gjestet nemlig Mendes talkshowet «Today», hvor hun åpnet seg om familien. Da programleder Hoda Kotb ønsket Mendes' mor, Eva Perez Suarez, en god morsdag, dukket tårene opp hos skuespilleren.

USA feiret morsdag søndag forrige uke.

- Hun har det ikke så veldig bra akkurat nå, så det betyr mye for meg, sa 48-åringen, gjengitt av Page Six, og la til:

- Hun er en overlever på alle måter. Takk.

Skuespilleren valgte å ikke utdype noe mer om morens nåværende helsetilstand.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

Hyllet moren

48-åringen deler de to døtrene Esmeralda (7) og Amada (6) med Ryan Gosling. Derfor var det naturlig å snakke om mammarollen, og i intervjuet fortalte hun hvordan hennes egen oppvekst har hatt innflytelse på hvordan hun er som mor.

- Jeg tok det virkelig tilbake til da jeg var liten. Moren min var i stand til å være der for meg hjemme til jeg var rundt åtte eller ni år. Og de minnene og de årene har formet den jeg er.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

I en kronikk for skjønnhetsnettstedet Violet Grey skrev Mendes i 2014 at hun ser svært mye opp til moren.

- Jeg kan ikke tro at da moren min var 24 år, hadde hun tre barn under fireårsalderen. Hun var helt alene på Cuba. Så når det er sent på natt og jeg føler meg litt gæren, tenker jeg på mamma og innser at jeg ikke har retten til å klage over noe som helst.

LES OGSÅ: - Det verste året i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer