- Hun har det helt jævlig

Stella Mwangi er knust etter å ha mistet faren.

<strong>I SORG:</strong> Stella Mwangis kommende svigerfar, Per Rogstad, forteller at artisten er knust etter det som har skjedd. Foto: Stella Pictures
I SORG: Stella Mwangis kommende svigerfar, Per Rogstad, forteller at artisten er knust etter det som har skjedd. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag kom nyheten om at Stella Mwangis far, Jeff Mwangi Kwirikia, dagen før hadde blitt påkjørt og drept i Dal i Akershus, da han var ute med sykkelen sin.

Sjåføren hadde stukket av fra stedet, og er i skrivende stund ennå ikke lokalisert.

Per Rogstad, Stellas kommende svigerfar, har vært i kontakt med den populære artisten, og forteller at hun er knust etter det som har skjedd.

- Hun har det helt jævlig. Stella var veldig tett knyttet til faren, sier Per Rogstad til Romerikes Blad.

Mwangi skal ifølge Rogstad ikke være for opptatt av selve jakten på sjåføren, men er nå preget av sorgen av å miste sin far.

- Hun er naturlig nok veldig preget av det som har skjedd. Hun er mest opptatt av sorgen over tapet av faren, ikke jakten på sjåføren som stakk av, sier han.

Mwangi Kwirikia jobbet som lærer i Swahili på Skogmo skole i Ullensaker, og var på skolen kun få timer før den tragiske ulykken.

- Vi mottok nyheten med stor sorg og sjokk, sier rektor Ingar Døhlen til Romerikes Blad.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stella Mwangis far påkjørt og drept

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer