- Hun har definitivt gått videre

Popstjernen ligger ikke på latsiden etter det ferske bruddet.

KLINTE TIL: Nysingle Miley Cyrus tok den helt ut på fest i partybyen Las Vegas denne uken, og klinte til, med ikke bare en, men to ulike mennesker. Foto: Instagram/Mert & Marcus
KLINTE TIL: Nysingle Miley Cyrus tok den helt ut på fest i partybyen Las Vegas denne uken, og klinte til, med ikke bare en, men to ulike mennesker. Foto: Instagram/Mert & Marcus Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter et halvt år som kjærester dumpet Miley Cyrus (22) Patrick Schwarzenegger (21) tidligere denne måneden.

Bruddet kom like etter at det dukket opp bilder av Schwarzenegger tett omslynget med en annen jente, som skal ha vært eksen hans, mens han var på spring break i Mexico i mars.

Men det ser ikke ut til at «We Can't Stop»-stjernen sitter hjemme og depper over det ferske bruddet.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Mens Miley Cyrus takler bruddet med fest og moro, skal Patrick Schwarzenegger være knust og holde seg for seg selv. Bildet av paret er tatt i februar. Foto: Afp
SLUTT: Mens Miley Cyrus takler bruddet med fest og moro, skal Patrick Schwarzenegger være knust og holde seg for seg selv. Bildet av paret er tatt i februar. Foto: Afp Vis mer

Torsdag kveld koste hun seg nemlig på fest i Las Vegas, og ble sett kyssende på to ulike personer.

Først med den 18 år eldre og gifte modellen Frankie Ryder (40), og deretter med en mørk og mystisk mann - som nesten ser ut til å spise henne opp.

- Det går fint med Miley. Hun har definitivt gått videre. Patrick var veldig ung og det surnet forholdet deres, forteller en kilde til E!News.com.

Hotellarvingen Paris Hilton (34), modellen Joan Smalls (26) og modellen og skuespilleren Cara Delevingne (22) var også blant gjestene på den eksklusive festen.

Miley og bifile Cara stilte også opp på et bilde sammen hvor de klemte og koste med en bamse mellom seg.

Hahahah martin has new girls @mileycyrus @caradelevingne #mertandmarcus #secretparty

A photo posted by mertalas (@mertalas) on

 

Patrick har hele tiden hevdet sin uskyld etter at de uheldige bildene av ham og en annen jente dukket opp i media. Og bruddet fra sangfuglen skal ha gått hardt innpå ham.

- Patrick vet ikke hva han skal gjøre med seg selv, og vil bare gjemme seg bort fra omverdenen. Han hadde noen venner rundt seg som støttet ham, men han er veldig opprørt og langt nede.

- Han klarer ikke smile og tenker kun på Miley. Han er utrolig flau og vet at han har ødelagt ting, sa en kilde nylig til nettstedet.

LES OGSÅ: Anne Hathaway sjokkerte på Miley Cyrus-vis