ROSER TRIANAS KROPP: Triana Iglesias (t.v.) og Mari Haugersveen har blitt gode venninner gjennom etter at Mari fikk jobben som Trianas stylist under «Paradise Hotel». Men det er ikke bare Trianas innsats foran kamera som får Mari til å skryte av venni Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ROSER TRIANAS KROPP: Triana Iglesias (t.v.) og Mari Haugersveen har blitt gode venninner gjennom etter at Mari fikk jobben som Trianas stylist under «Paradise Hotel». Men det er ikke bare Trianas innsats foran kamera som får Mari til å skryte av venni Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Hun har de mest perfekte puppene jeg har sett

Det er ikke bare guttene som har sansen for Triana Iglesias...

Publisert
SEHER.NO:  Gjennom jobben som stylist for Triana Iglesias i realityserien «Paradise Hotel», har Mari Haugersveen (28) blitt godt kjent med den populære modellen og programlederen.

I den nyeste utgaven av bladet FHM (ekstern lenke) roser Haugersveen, som sammen med kjæresten Petter Pilgaard også er kjent fra TV-serien «Petter elsker Mari», kroppen til sin gode kollega.

- De mest perfekte puppene jeg har sett i virkeligheten er Triana sine. De er jo ikke ekte, men ser helt naturlige ut.


Mari sier hun selv har latt være å forstørre brystene på kunstig vis.

- Jeg har riktignok vurdert å fikse på dem, men det er vel ikke så viktig at jeg har fått meg til å gjøre det. Men jeg synes det er pent med store pupper. Så lenge de ser naturlige ut vel å merke, sier hun til FHM.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Petter Pilgaards kjæreste kaster klærne på trykk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer