- Hun har blitt skremmende tynn

Vennene er bekymret for realitystjernens usunne livsstil.

DUSJER IKKE: - Hun har blitt skremmende tynn og dusjer ikke regelmessig. Hun er helt klart ikke sunn, sier en kilde nær realitystjernen til Us Magazine. Foto: All Over Press
DUSJER IKKE: - Hun har blitt skremmende tynn og dusjer ikke regelmessig. Hun er helt klart ikke sunn, sier en kilde nær realitystjernen til Us Magazine. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kristin Cavallari (23) har blitt superkjendis etter at hun lot et kamerateam følge hverdagen hennes i MTV-serien "The Hills".

Blondinen har alltid vært kjent for å være en festløve, men nå frykter vennene hennes at det har gått for langt.

Under forrige helgs Super Bowl-feiring i Miami skal stjernen nemlig ha ravet rundt overstadig beruset.

- Hun var full hele tiden. Hun gikk rundt til alle og spurte om de hadde kokain, forteller en kilde til Us Magazine.

Nå frykter venner av 23-åringen at den harde livsstilen er i ferd med å ta knekken på henne.

- Problemene hennes er blitt åpenbare for alle. Hun har blitt skremmende tynn og dusjer ikke regelmessig. Hun er helt klart ikke sunn.

"The Hills"-kollegaene Brody Jenner, Audrina Patridge, Lo Bosworth og Stephanie Pratt skal ifølge Us Magazine ha oppfordret partyløven til å sjekke inn på en avvenningsklinikk, men får ikke overtalt henne siden hun ikke innser at hun har et problem.

Som vanlig blir alt som skjer i Cavallaris liv filmet av et MTV-crew, og TV-seerne vil ifølge kilder dermed komme til å få se problemene til 23-åringen med egne øyne snart.

- Narkotikaproblemene hennes ble til slutt umulig å ikke snakke om foran kamera, og dersom MTV bruker det materialet de sitter på, vil sannheten vises for alle.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det verste var ørene