- Hun har blitt rundere rundt magen

Våren kan bli ekstra spennende for kjendisparet Ashton Kutcher og Mila Kunis.

GRAVID?: Babyryktene svirrer rundt Mila Kunis, etter at hun i helgen dukket opp i Beverly Hills i antrekket til venstre. Til høyre er Mila på vei ut fra trening i Los Angeles tidligere samme uke. Foto: Fame Flynet Norway/All Over
GRAVID?: Babyryktene svirrer rundt Mila Kunis, etter at hun i helgen dukket opp i Beverly Hills i antrekket til venstre. Til høyre er Mila på vei ut fra trening i Los Angeles tidligere samme uke. Foto: Fame Flynet Norway/All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De to Hollywood-stjernene Mila Kunis (29) og Ashton Kutcher (34) har vært et av filmbyens heteste kjærestepar etter at de begynte å date tidligere i år.

Men da paret - som begge har spilt i TV 2-serien «That 70's show» - lørdag gikk en spasertur i Beverly Hills, var det ikke parets flørting som vekket mest oppmerksomhet.

Nettstedet Radaronline hevder nemlig at Mila i det siste har blitt merkbart rundere rundt magen, noe de tolker som et tegn på en graviditet.

- Hun har definitivt blitt rundere rundt magen, skriver nettstedet i en kommentar.

Også da Kunis - som tidligere i år ble kåret til «verdens mest sexy dame» - forlot et treningssenter sammen med venninner i forrige uke, skal hun ha blitt observert med en liten kul på magen.

Kunis har ikke kommentert de siste spekulasjonene, men har tidligere ikke lagt skjul på at hun ønsker seg en familie.

- Jeg vil heller være forelsket og ha en baby enn å lage en film, har hun tidligere sagt til bladet Glamour.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer